Beauty & Wellness

Terwijl uw kinderen genieten van een middag spetteren in het subtropische zwembad, kunt u (tegen betaling) heerlijk relaxen in de sauna. Dat wordt een heerlijke dag genieten!

Het saunalandschap op Roompot Beach Resort bestaat o.a. uit een sauna en Turks stoombad. Bovendien worden er verschillende massages aangeboden.

Overzicht massages

Aroma Therapy

De Aroma therapy is een allesomvattende therapie die geest en lichaam in evenwicht brengt met behulp van etherische oliën. Door de neus te prikkelen worden gevoelens, herinneringen en reflexen van verschillende lichaamsfuncties gestimuleerd.

Duur: 30 min. Prijs: € 30,- p.p.
Duur: 60 min. Prijs: € 58,- p.p.

Ayuverda massage

Bij de Ayuverda massage gaat het niet het welzijn, maar om de medische toepassing en het effect op de gezondheid. Geschikt bij overgewicht, hoofdpijnklachten en stress.

Duur: 60 min. Prijs: € 58,- p.p.

Chiro massage

De Chiro massage is geïnspireerd op acupressuur en heeft een positieve invloed op de spieren, pezen, gewrichten en zenuwen. Geschikt bij plotse pijnen om onmiddellijke verlichting te geven.

Duur: 60 min. Prijs: € 48,- p.p.
Duur: 90 min. Prijs: € 80,- p.p.

Deep Tissue

De deep tissue massage is gericht op het blootstellen van probleemzones en blokkeringen door middel van het masseren van het bind- en spierweefsel. Ook geschikt voor sportblessures.

Duur: 30 min. Prijs: € 30,- p.p.
Duur: 60 min. Prijs: € 58,- p.p.

Reflexology

De Reflexology is een eeuwenoude behandeling die gebaseerd is op de theorie dat elk lichaamsdeel van de mens is gekoppeld aan een specifieke plaats van de voet. Hierbij worden de reflexzones van de voeten gemasseerd.

Duur: 30 min. Prijs: € 30,- p.p.
Duur: 60 min. Prijs: € 58,- p.p.

Faciliteiten wellnesslandschap

Heeft u genoten van uw wellnessbehandeling? U kunt verder tot rust komen bij de volgende elementen van het saunalandschap:

  1. Bruiningsapparatuur / solarium
  2. Sauna
  3. Snelbruiner
  4. Turks stoombad
Foto's Beauty & Wellness