Dagje uit

Tijdens uw verblijf op Roompot Beach Resort, kunt u in de omgeving leuke uitstapjes maken. Het park is gelegen in een veelzijdige omgeving en is daardoor een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en de naburige steden te verkennen.

Movement Sports is een kitesurf school in Kamperland en ligt aan de Oosterschelde op het strand van Roompot Beach Resort. Vanaf Juni tot Oktober is de kitesurfschool dagelijks geopend.

Deltapark Neeltje Jans is het leukste waterpark van Nederland! Heeft u zin in een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoekje aan Neeltje Jans en leer alles over water. Bekijk de zeehondenshow, glij van de waterglijbaan of spetter in de waterspeeltuin.

Zin in een gezellig (gezin)suitje? Ga naar GlowGolf Middelburg en speel minigolf in een adembenemend decor. Het 18 hole parcours is overdekt en prachtig verlicht met black light. Koop je entreekaarten bij Roompot Beach Resort en krijg 10% Roompot-korting!

In Kamperland staat een niet te missen brouwerij. Hier kunt u genieten van het lekkerste Zeeuwse bier. Naast uitleg over het produceren van de ambachtelijke bieren, krijgt u de gelegenheid deze bieren te proeven.

Een rit met de stoomtrein van Goes via Kwadendamme naar het pittoreske dorpje Hoedekenskerke brengt u terug naar het verleden; de spoorwegen van de jaren '30. De spoorlijn doorkruist het mooie Zeeuwse landschap, en laat u op een nostalgische manier de mooiste plekjes van Zuid-Beveland zien.