Beachhouses

Beach House XL 6-pers

Ruim en comfortabel Beach House van 63 m2, geschikt voor maximaal 6 personen. Het Beach House beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 2 boven en 1 beneden. Er is een badkamer, een volledig ingerichte keuken, bolderkar en gratis WiFi aanwezig.

6 personen
vanaf
€ 340,-*
per midweek
WiFi
Beach House 6-pers
Beach House 6-pers

Comfortabel Beach House van 51 m2, geschikt voor maximaal 6 personen. Het Beach House beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 2 beneden en 1 boven. Er is een badkamer, een volledig ingerichte keuken, bolderkar en gratis WiFi aanwezig.

6 personen
vanaf
€ 330,-*
per midweek
WiFi
Beach House 4-pers
Beach House 4-pers

Comfortabel Beach House geschikt voor maximaal 4 personen. Het Beach House beschikt over 2 slaapkamers met met eenpersoonsbedden. Er zijn 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken, bolderkar en gratis WiFi aanwezig.

4 personen
vanaf
€ 314,-*
per midweek
WiFi

Een échte vakantie aan de Zeeuwse kust, die brengt u toch op het strand door? Bij Roompot Beach Resort kunt u daarom verblijven in een comfortabel Beach House. De Beach Houses liggen naast jachthaven Roompot Marina en wanneer u de duinen doorkruist, staat u midden op het vakantiepark. Vanuit uw Beach House loopt u direct de zee in, en voor een heerlijke strandwandeling hoeft u alleen de voordeur te openen om uw route te beginnen.

Er zijn drie verschillende type Beach Houses, geschikt voor 4 of 6 personen. De Beach Houses zijn luxe ingericht. Zo geniet u van een smart TV, is de keuken voorzien van onder andere vaatwasser en koelkast met vriesvak, heeft u een terras met loungeset én maakt u gratis gebruik van de WiFi. Bovendien is er een bolderkar aanwezig, zodat u kinderen, boodschappen of bagage gemakkelijk over het strand kunt vervoeren.

Alle Beach Houses zijn bereikbaar via een trap. De 6-persoons Beach Houses beschikken over slaapkamer(s) op etage. Het terras bij uw Beach House is afsluitbaar door middel van een traphekje, zodat kleine kinderen hier ook veilig kunnen spelen.

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief servicekosten. Exclusief bijkomende kosten: lokale heffingen à € 1,81 per persoon per nacht, eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.