Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Deltapark Neeltje Jans

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Vrouwenpolder

Deltapark Neeltje Jans is het leukste waterpark van Nederland! Heeft u zin in een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoekje aan Neeltje Jans en leer alles over water. Bekijk de zeehondenshow, glij van de waterglijbaan of spetter in de waterspeeltuin. In de grote walviswereld kun je zelfs een echte orkaanstorm trotseren!

Combineer uw bezoek aan Deltapark Neeltje Jans met een bezoek aan de Deltawerken voor een extra educatief dagje weg. Hier kunt u verschillende exposities en films bekijken, en is het zelfs mogelijk om een van de pijlers te bezoeken! Op de website van Neeltje Jans leest u alle informatie over uw bezoek aan dit bijzondere stukje Nederland.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.