Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Prison Island

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Middelburg

Prison Island is een combinatie van een Escape room en TV hit programma's als Fort Boyard en The Big Escape. Kom met je team, gezin of je vrienden naar Prison Island Middelburg en ontdek samen de oplossingen van onze 20 cellen terwijl de tijd tikt. Soms moeten jullie slim zijn, soms nauwkeurig, soms vingervlug. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen.

Hoe werkt het? Jullie kiezen hoe lang je wilt spelen. Er zijn arrangementen voor 1 uur, 1,5 uur en 2 uur. Probeer zoveel mogelijk cellen te verduidelijken. De tijdslimiet per cel varieert tussen 2 en 5 minuten. Een knipperend rood licht in de cel betekent dat jullie antwoord niet correct was. Jullie kunnen het opnieuw proberen totdat er een blauw knipperend licht is. Dit betekent dat jullie de puzzel hebben opgelost en jullie een andere cel kunnen proberen. Wanneer jullie klaar zijn of de tijd op is, ontvangen jullie een printje met de resultaten.

Ga voor meer informatie naar de website. Hier vind je meer informatie over prijzen, foto's en een kort overzicht van hoe Prison Island werkt.

Meer informatie
<