Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Rondvaart Oosterschelde

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Sint-Annaland

Ontdek de langste brug van Nederland vanaf het water! De Oosterschelde is niet alleen een water, maar een compleet natuurgebied. Met een rondvaart leert u alles over dit nationale park én ziet u de Zeelandbrug van maar liefst 5 kilometer lang uit een heel andere ooghoek. Ga er dus snel op uit en ontdek al de geheimen van de Oosterschelde! Frisia Rondvaarten verzorgd verschillende boottochten. De thuishaven is Sint Annaland, maar u kunt voor veel tochten ook opstappen in Zierikzee. Tijdens het hoogseizoen vertrekken er ook vaarten vanaf de jachthaven op Roompot Beach Resort.

De tickets voor de rondvaarten kunt u met korting via de ticketservice van Roompot bestellen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.