Aanbiedingen

Bekijk onze scherp geprijsde aanbiedingen!

Aankomst op de korte termijn
Maakt u op het laatste moment nog de beslissing om op vakantie te gaan? Profiteer dan van het last minute voordeel met de inpakken en wegwezen aanbieding!
vanaf
€ 104,-*
Aankomst tussen 12 - 26 oktober 2018
Geniet met uw partner, gezin of hele familie van de herfstvakantie op Roompot Beach Resort!
vanaf
€ 481,-*

Toe aan een lekker lang weekend genieten in Zeeland? Bij Roompot Beach Resort kan je niet alleen je weekend op vrijdag beginnen, maar ook op donderdag! Kom lekker tot rust en ontdek de omgeving. Bekijk snel de beschikbare aankomstdata en accommodaties.

vanaf
€ 177,-*
Verblijf in één van de gezellige familievilla's van Roompot Beach Resort. Zo kunt u met z'n allen genieten van een heerlijke vakantie aan de kust!
vanaf
€ 598,-*
Ook in de winter is het heerlijke vertoeven op Roompot Beach Resort! U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke frisse winterwandeling op het strand.
vanaf
€ 177,-*
Beleef een heerlijke zomer met het hele gezin op Roompot Beach Resort. Geniet van fijne temperaturen en een mooie omgeving!
vanaf
€ 371,-*
Lekker met de voorjaarsvakantie er tussen uit met uw gezin, familie of partner. De lente is in aantocht en de temperaturen beginnen langzaam weer wat op lopen.
vanaf
€ 177,-*
Aankomst op 30 maart 2018
Met Pasen kunt u met het hele gezin, met u hele familie of met vrienden genieten op Roompot Beach Resort! Breng de Paasdagen door aan de kust!
vanaf
€ 263,-*
Aankomst vanaf 20 april 2018
Geniet tijdens de meivakantie in Zeeland aan de kust van uw rust en van elkaar!
vanaf
€ 190,-*
Aankomst op 18 mei 2018

Toe aan een korte break? Kom dan met Pinksteren genieten aan de kust van Zeeland!

vanaf
€ 513,-*

Pagina's