Aanbiedingen

Bekijk onze scherp geprijsde aanbiedingen!

Aankomst op de korte termijn
Maakt u op het laatste moment nog de beslissing om op vakantie te gaan? Profiteer dan van het last minute voordeel met de inpakken en wegwezen aanbieding!
vanaf
€ 90,-*
Aankomst tussen 12 - 26 oktober 2018
Geniet met uw partner, gezin of hele familie van de herfstvakantie op Roompot Beach Resort!
vanaf
€ 393,-*

Toe aan een lekker lang weekend genieten in Zeeland? Bij Roompot Beach Resort kan je niet alleen je weekend op vrijdag beginnen, maar ook op donderdag! Kom lekker tot rust en ontdek de omgeving. Bekijk snel de beschikbare aankomstdata en accommodaties.

vanaf
€ 247,-*
Verblijf in één van de gezellige familievilla's van Roompot Beach Resort. Zo kunt u met z'n allen genieten van een heerlijke vakantie aan de kust!
vanaf
€ 598,-*
Beleef een heerlijke zomer met het hele gezin op Roompot Beach Resort. Geniet van fijne temperaturen en een mooie omgeving!
vanaf
€ 371,-*
Aankomst op 30 maart 2018
Met Pasen kunt u met het hele gezin, met u hele familie of met vrienden genieten op Roompot Beach Resort! Breng de Paasdagen door aan de kust!
vanaf
€ 325,-*
Aankomst vanaf 20 april 2018
Geniet tijdens de meivakantie in Zeeland aan de kust van uw rust en van elkaar!
vanaf
€ 145,-*
Aankomst op 9 mei 2018

Kom tijdens Hemelvaart genieten aan de kust! Roompot Beach Resort is een vakantiepark wat direct aan het strand ligt, een eigen jachthaven heeft en tal aan andere leuke faciliteiten.

vanaf
€ 393,-*
Aankomst op 18 mei 2018

Toe aan een korte break? Kom dan met Pinksteren genieten aan de kust van Zeeland!

vanaf
€ 418,-*
Aankomst Aankomsten tussen 4 mei en 6 juli 2018

Geniet nu extra voordelig van de eerste zomerse maanden van het jaar. In mei en juni profiteert u van onze vroegzomeraanbieding. Verblijf in een van onze bungalows, vrijstaande chalets, stacaravan, wigwam of familievilla. En voor de échte strandliefhebbers zijn er de strandhuisjes óp het strand!

vanaf
€ 158,-*