Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vier een kinderFEESTJE op Roompot Beach Resort

Kiest u voor gemak of gaat u voor het kinderfeestje op maat? Alles is mogelijk. Reserveert u een kinderfeest bij Roompot, dan bent u verzekerd van een geslaagd feestje voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes!

De kinderfeestjes kunt u reserveren vanaf 6 kinderen. De feestjes worden begeleid door een medewerker van Sport & Animatie. Tijdens het feestje nemen we de tijd om wat te drinken en een zakje chips te eten. Natuurlijk is er een cadeautje voor de jarige en maken we een leuke groepsfoto! Mag het feestje wat langer duren? Er zijn diverse extra's bij te boeken. Met z'n allen smullen van een slagroomtaart bijvoorbeeld. Of lekker frietjes eten!

In verband met de verplichte coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk het kinderfeestje Kookstudio te boeken.

Reserveren

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.