Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14.355 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem30 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Hartstikke goed!

Anoniem30 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Zoals gewoonlijk weer een heel fijne vakantie gehad in 1 van de Zeeuwse Roompot parken.

gea van Rooijen28 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

ivm corona waren wij erg blij dat we toch nog konden komen. omdat we een zeer drukke werkperiode achter de rug hebben en nog. Zijn lekker ontspannen naar huis gereden vrijdagmorgen . Mede ook te danken aan het prachtige weer.
Nu blijkt dat vanaf maandag 12.00 uur het park dicht gaat.

M.M Lorsheijd28 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Was heerlijk rustig op het park ivm corona maatregelen, chalet was mooi en schoon. Ligging is mooi vlakbij het strand en het haventje, lekker gewandeld.
Supermarkt was goed geregeld , hebben heel veel producten en warme broodjes , daarvoor hoef je niet het park af voor een andere supermarkt. Voor de rest was alles dicht, daar geen gebruik van kunnen maken. Ik zag wel een mooie speeltuin voor de kinderen. Ik vond alleen het pleintje bij de trampolines (tussen de speeltuin en het zwembad ) erg gedateerd, beetje verwaarloosd eruit zien. Misschien een opknap beurtje nodig. We hebben het naar ons zin gehad en komen zeker nog een keer terug.
Hoop dat dan het zwembad weer open is.
Groetjes.....

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

We hebben genoten van de rust.

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Omgeving echt leuk. Dicht bij het strand. Jammer door alle maatregelen konden we niets doen op het park. Maar we komen zeker terug als alles weer goed is in Nederland.

Anoniem27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Verblijf was prima ondanks de huidige situatie; geen gebruik kunnen maken van zwembad. Maar wij begrijpen dit zeer zeker!

Ton Stoop27 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

prachtig