Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 20.822 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Darco van Heesvelde
Datum: 21 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Alles was dik in orde , we hebben meteen een tweede verblijf geboekt !!!! Zeer tevreden Fam Van Heesvelde - Gandolfo

Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ons huisje was erg vies ,daar we twee uur op de schoonmakers hebben zitten te wachten en wij ons nog niet konden installeren. Daar wij 67 euro aan schoonmaak kosten moesten betalen, wat een slechte zaak is.Verder geen moltons op de bedden wat erg onhygiënisch is ,ook waren de bedden erg hard.
Al met al viel ons ook het interieur tegen alleen een harde bank met één doorzit plek aan de grote tafel ,nog niet eens een lekker zitje.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

We hebben het hier super naar ons zin gehad, volgend jaar komen we zeker terug

Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park en faciliteiten. Personeel is slecht op de hoogte van wat wel en niet kan en de een verteld wat anders als de ander.

Naam: Rodger Meulens
Datum: 20 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Voldeed aan verwachting

Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: A Veenstra
Datum: 20 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Ronny De Vindt
Datum: 20 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

restaurant voor een fles wijn en een cola 45 minuten moeten wachten !
om het eten te bestellen een drietal personen die komen opnemen , en net als met de drank lange wachttijd
de caesar salade was zonder kip ??
voor de veiligheid in het stratenplan zouden spiegels een grote meerderheid kunnen bieden
de reeks verblijven 6000 kunnen best een opbergkast zowel in de living en zeker in de badkamer gebruiken
voor mij en mijn vrouw was het de vierde maal op de Beach resort en qua verblijf de minst prettige plaats op het domein
ik hoop dat ons volgend verblijf op gebied van ruimte en berging beter zal zijn, want dan zullen we met zes zijn
groeten Ronny en Louise

Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

We komen al meer dan 30 jaar naar roompot beach resort omdat we zeer tevreden zijn. Het privé sanitair op 1800 veld is wel aan een opknapbeurt toe.

Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wat hebben wij genoten, helaas voor ons maar een weekendje. maar we zouden zo nog een week kunnen blijven. Het was geweldig. Het huisje lag op een fijne locatie. Auto makkelijk kunnen parkeren, erg makkelijk met in en uit pakken. Het in en uit checken vonden wij ook erg fijn. Helaas vonden wij het wel wat onpersoonlijk om niet meer lang de receptie te hoeven. Daarin tegen was het wel makkelijk. Ga zo door!

<