Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 27.032 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Diandra Aeissing
Datum: 24 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk huisje vooral met onze 2 grote honden

Nadeel alleen met een ondernemend kereltje van 2 die alle kasten lostrok geen traphekjes en boven in de woonkamer geen stopcontact beveiliging
Verder was alles keurig in orde

Tip zorg voor kindvriendelijk bestek en serviesgoed scheelt een hoop borden haha

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het huisje was fijn, ruim en netjes, locatie is ook top. Hiervoor zou ik heel graag terug willen komen volgend jaar.
Helaas... Inchecken was niet meer mogelijk bij de receptie ivm openingstijden. Dit moest armoedig gedaan worden bij de bar van het cafe waar we met 15 mensen in de wachtrij stonden. Niet erg prettig na een lange auto rit met 2 kindjes.
De bediening deed goed zijn best in het restaurant, eten stond snel op tafel. Helaas ademt de gehele ruimte echt totaal niks uit. Saai en sfeerloos. Ook viel de binnenspeeltuin erg tegen. Klein voor het aantal kindjes en leeftijd was vanaf 4 jaar.

rating-pie

Naam: Reinier
Datum: 22 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Was een heel fijn verblijf, echter de voorziening om de bagage ter plekke te krijgen is desastreus! Parkeerplek ie erg lastig te vinden en op de receptie wordt er van uitgegaan dat alles zo simpel is, war het echt dus NIET is!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Prettig park waar alles goed geregeld is. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Nou ik verwacht wel dat wanneer wij telkens aangaven dat de sleutekaart niet werkte, dat de onderhoudsdienst verzaakte. Er was duidelijk een mankement met de deur.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het zwembad is erg verouderd, ik maak me ook ernstig zorgen om de houten draagbalk die je kunt zien als je boven aan bij de glijbaan staat, deze is voorzover ik kan zien 15% verrot, dit is een draagconstrukctie hier moet denk ik zsm actie op ondernomen worden. tevens is de vloer spekglad bij de kleedkamers mijn dochter die niet rent is 2 keer uitgegleden.

rating-pie

Naam: Sorayah Sluis
Datum: 22 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Goede ligging,.. slechte wegaanduiding, huisnummer en padverlichting. We zaten in een nieuw comfort design huisje waar we de sfeer mistte. Geen vloerkleed of open haard. Ook was de keukenapparatuur standaard. Vaatwasmachine nam de tabletten niet op. We missen de theepot bij Roompot.

rating-pie

Naam: M.L. Olislagers
Datum: 22 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Als eerste de geweldige medewerkers, alle informatie via de telefoon die je maar nodig hebt!
Alles is bespreek en bevraagbaar!
Niets is te veel gevraagd!

Mooie gesprekken gehad ook met verschillende medewerkers, die je volkomen onbekend zijn!
in het bijzonder met Layla.

maar ook anderen waar ik de naam niet van onthouden heb.

De aankomst bij het bagage vervoer was ook geweldig, vriendelijk en een warme bitterbal!
Aankomst in het BeacheHouse.. zo geweldig warm.. ik bedoel de temperatuur.. maar ook het ontvangst geschenk een heerlijke fles wijs, van goede kwaliteit volgens onze schoonzoon die er verstand van heeft en de persoonlijke wensen op de kaart, van Anne!


De locatie op het strand is Top!

Er staan veel Beachehouses, maar er is voldoende privacy!

Kortom, van mij ontvangen jullie op alle punten een dikke 10+!

ps. er is een wit bord gesneuveld..
waar kan ik dat melden?

hart groet, Mia Olislagers

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Verblijf bevalt altijd goed.
Enkel minpunt chalet 2011:
-toilet spoelknop funtioneerd echter is gedeeltelijk defekt;
-toiletpot lekt vermoedelijk aan onderzijde;
-te weinig water op cv installatie;
-keukenmengkraan lekt ietsje;
Verder prima