Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.563 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk maar volgende x een ander park.

2548 huisje was stoffig
Vaatwasser was slecht
Stapelbed was onveilig, rek bovenin viel er in de nacht 2x vanaf

rating-pie

Naam: Tineke Kloen
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geweldig verblijf op het strand. Als was aanwezig. Vervoer van de koffers naar het huisje was top! Het weer zat mee. Heel mooi en leuk weekend gehad. Het contactloos in en uitchecken was ook heel handig

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben het erg leuk bij jullie gehad, zo leuk dat de kinderen niet meer naar huis wilden. En wij dus ook zeker nog terug gaan komen! Dank jullie wel voor deze onwijs leuke vakantie en dat jullie mijn kinderen alleen maar blije gezichten hebben gegeven!

rating-pie

Naam: Andrea Veltmaat
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Op zich heel fijn. Park ligt centraal in Zeeland. Makkelijk om uitstapjes te maken.
Zwembad was leuk, maar niet heel bijzonder. Golfslag is wel erg leuk, maar helaas maar 1x per uur.
De snackbar heeft goede frieten!
Er wordt door veel personeel Engels gesproken (voor ons geen probleem).
Kinderen vonden de speeltuin leuk.
In het huisje waren wel wat mankementen. De douchkop liet los van de muur en een paar panelen in de sauna deden het niet. Plaatsing van de bank ten opzichte van de tv is ook bijzonder te noemen.
Verder was het allemaal goed in orde en hebben we vooral een fijne tijd gehad.

rating-pie

Naam: Erik Guldenmundt
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Martine Baas
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik vond koos echt super geweldig heb hier een grote fan, als je die vraagt wat wil.je later worden zal haar antwoord koos konijn op het park zijn.
De aandacht die ze kreeg echt top.
Maar het knutselen met koos, het animatie team viel bij ons erg tegen op de dag dat wij er waren.
Geen tot weinig contact met de kinderen, geen gesprekje of extra uitleg met het knutselen. Wat wij wel anders hebben ervaren op andere parken van Julie.
Daarnaast hebben ze heerlijk gespeeld en was gelukkig het zwembad de 2de dag open.
We hebben we de eerste dag lekkage gehad van de vaatwasser met veel water in de keuken. Ipv de zelfde avond hulp kregen we pas na 9 uur na de 2de melding pas een monteur.
En helaas moesten we 2dagen eerder inleveren omdat me vader met met hart problemen spoed op de eerste hulp donderdag terecht kwam.
Daar moest overnachten ik weer terug van goes met me ma huisjes opruimen en pakken helaas was er geen langere boeking mogelijk door dat bijde huisjes verhuurt waren. Dus vrijdag ochtend stonden we op straat. In een onbekende vakantie stad. Een hele belevenissen waar we graag deze vakantie nog eens over zouden willen doen omdat de laaste dagen door ons neus zijn geboord door me pa...die overigens goed is geholpen in goes en vrijdag avond mee naar huis mocht.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Top!

rating-pie

Naam: J van Kampen
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Jitske van der Krieke
Datum: 26 februari 2024

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.