Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 19.583 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Schoon, makkelijk en praktisch inchecken en uitschenken, vriendelijke medewerkers, snel geholpen, overal goed over nagedacht. Hygiƫne is jullie sterke punt. Beddengoed stinkt niet zoals heel veel andere verblijven.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Super plekje op een mooi gelegen camping.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heerlijk weekend gehad en er erg van genoten! Wij komen zeker terug!

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijne ligging van huisje en dicht bij strand.

Naam: Dorothy van Gobbel
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een leuk park met een mooie ligging aan de Oosterschelde

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ontspannen verblijf en fijn huisje
Rustige omgeving

Naam: Edith Haan-Kuitert
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Erg fijn dat het ontmoeten van Koos Konijn mogelijk is, het animatieteam doet het leuk en goed, dit maakt de vakantie tot een heerlijke onvergetelijke belevenis! Prachtig en rustig en schoon strand, heerlijk wandelgebied.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De keien bij de woningen maken parkeren problematisch maar wel goed om snelheid eruit te halen natuurlijk voor de automobilisten.
De Minigolf baan is ronduit slecht! Bij meerdere banen moest het kunststof/vloerbedekking ding eerst rechtgetrokken worden. Leuke activiteit met kinderen maar kan je eigenlijk geen geld voor vragen; beter vraag je borg voor het materiaal.
Wij werden met extra kosten geconfronteerd voor beddengoed, niet duidelijk bij de boeking dat dit niet standaard geleverd wordt.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid