Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 15.217 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Leuk en gezellig

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Het was een fantastisch park. De ligging is super, meer dan genoeg te doen voor de kinderen, en gezellige sfeer. Leuk zwemparadijs, lekker aan het strand en veel leuke speeltuinen. Ook de huisjes zijn prima, al is het wat krap en waren sommige dingen stuk

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt

Zeer kindvriendelijke accomodatie en goed zwembad.

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Een fijn park met vele mogelijkheden! Een zeer nette stacaravan dicht bij zee, genoten!

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het huisje was heerlijk ruim en prachtige ligging. Inventaris was wat mager en het huis was niet erg schoon.

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad

Het was een mooi park met veel faciliteiten. Ik miste alleen veel informatie. We hadden geen plattegrond gekregen, het was erg zoeken naar de plek van ons huisje. Ook miste in een parkfolder met info over het park. In het is de wegwijzing erg beperkt. We hebben erg lang gezocht naar het zwembad.
Het is prima, maar wel veel geld voor wat je krijgt. Ik miste echt een waterkoker en bieropener in het huisje.

Diana de Bouvre13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Een super lang weekend gehad samen met de kleinkinderen . 5 en 8 jaar .

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Albert13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Steve Van Erck13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt

Kleine huisjes voor 4 personen. Zithoek helemaal versleten en te klein voor 4 personen. Geen ligbedden aanwezig , zeker nadeel in de zomer. De vele mogelijkheden voor de kinderen is een heel pluspunt .
Bij goed weer , een ideaal park voor kids , bij slecht weer, moet je binnen blijven , en dan is het te klein .