Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 7.463 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.5
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    8.3
  • Vakantieverblijf
    7.8
  • Zwembad
    7.1

Bekijk 7.463 reviews

Naam: Marianne Derksen van Hout
Datum: 18 juli 2024

Laat ik voorop stellen dat we een hele fijne vakantie hebben gehad. De zaken die ik aanhaal zijn verbeter punten. Wat niets af doet aan de fijne vakantie.
Wij zaten in een bungalow. Een bungalow is gelijkvloers. Onze bungalow had een trap en geen toilet boven. Dat maakte het verblijf erg lastig aangezien ik slecht ter been ben. De volgende keer toch beter op de plattegrond letten. Wellicht dat jullie de naam aan kunnen passen.
De bedden van de kinderen waren zo klein dat je er als ouder niet gezellig naast kan liggen om een boekje te lezen voor het slapen gaan.
Het huisje lag vlak naast een grote parkeerplek wat ik niet heel veilig vind met kleine kinderen.
Het was een heel klein buiten plekje waar je buiten kon eten. Zo naast de parkeer plek maakte dat niet heel gezellig.
Het park is oud en niet overal goed onderhouden.
Zo vlak bij het strand was wel heel fijn.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Yolande
Datum: 17 juli 2024

Terug na 20 jaar op de camping, spijtig niet veel verbeterd!

Spijtig maar sanitaire bloc niet altijd proper! Personneel aan de kassa, restaurant . Spreken geen nederlands of geen Frans alleen Engels niet gemakkelijk..wij stonden met de caravan rij 44 ,de afwas kon je niet doen in de sanitaire bloc het korstebij ik heb mensen hun afwas sien doen gewoon aan de lavabos....jammer voor zo ne mooie en grote camping.

rating-pie
Naam: Katarzyna Hepfler
Datum: 16 juli 2024

Het was alles in orde, behalve brandalarm midden in de snachts, geen idee waarom, batterij leeg? We hebben dit aan service door gegeven maar ze spraken geen Netherland en Engels

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Martijn
Datum: 16 juli 2024

Super vakantieverblijf

De animatie was heel leuk voor de Kids en de hele dag door. Veel respect voor dit team. Sanitaire voorzien veel dichter bij de tent dan verwacht. Heel fijn. Alle voorzieningen dicht bij elkaar zoals winkel, wasserette, café. Dicht bij het strand.

rating-pie
Naam: Marc
Datum: 16 juli 2024

Mooi groots opgezet park

Het is een mooi groots opgezet park. Ziet er netjes uit, kunt er goed eten en de supermarkt bied voldoende keuze. Zwembad is wat verouderd en persoonlijk vind ik het water te warm. We hadden geluk met het weer en elke dag naar het strand geweest en paar keer in zee gezwommen. Leuk strand en vanaf ons huisje nog geen 5 min. lopen. Huisje was ook netjes. Een super midweek gehad met mijn zoons.

rating-pie
Naam: Marie
Datum: 16 juli 2024

Leuke vakantie voor de kleinkinderen

Het was een tof huisje, maar had hier en daar wel wat mankementen.

rating-pie
Naam: Angelina
Datum: 16 juli 2024

Onderhoud!!!

Huis was prachtig en ook prachtig gelegen maar behoeft zeker onderhoud vooral begane grond! Slaapkamer ongelijke bedden 1 80cm en 1 90cm breed en dat voor 1 slaapkamer beneden die meestal door ouderen wordt gebruikt! WC zeer onaangename lucht die niet weg te krijgen was.

rating-pie
Naam: Peter
Datum: 16 juli 2024

Als het buiten minder is...kan het toch prima binnen zijn!

We wisten wat we konden verwachten. Hebben nu (vanwege kleinkind) intensief gebruik gemaakt van het zwembad. Dat is heel goed bevallen (inclusief vriendelijk personeel, voldoende zitgelegenheid, geweldige glijbaan, mogelijkheid om wat te eten en te drinken)

rating-pie
Naam: Mj
Datum: 15 juli 2024

Mooie park

Schone huisjes .mooie ligging.vriendelijk personeel goed onderhouden park

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.