Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8.106 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.5
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    8.3
  • Vakantieverblijf
    7.8
  • Zwembad
    7.1

Bekijk 8.106 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Top vakantie gehad!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

vriendelijk personeel schoon lekker eten in het restaurant leuke sfeer erg schoon allemaal ook het zwembad werd goed bij gehouden door het personeel wat ik wel vind dat je er voor tien uur uit moet terwijl je vier dagen boekt.voor de rest top top leuke tent die we hadden de kinderen werden gek van dat ding super hoor en wat ik ook een plus punt vind dat je een pasje thuis krijgt zodat je niet in hoeft te loggen of je te melden prima cijfer totaal een vette acht

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Geweldig genoten

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Katrin Huybers
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Supermarkt
    9
  • Zwembad
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

De prijs klopte niet met wat er op de menu stond!

De bediening moest in het Engels. Als iemand de taal niet WIL spreken, gaat hij het nooit leren.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Monique Lepelaar
Datum: 20 mei 2024

Beetje spijtig dat het eerste huisje een ferm probleem had aan de douchebak. Dat betekende dat we alles terug moesten inpakken om naar een andere bungalow te verhuizen. Natuurlijk niet leuk voor jullie en voor ons. Wij zijn er wel een paar uur mee kwijtgespeeld tegen dat we weer geïnstalleerd waren in het tweede verblijf. Ook als de schoonmaak iets opmerkt dat ze dit ook doorgeven want een douchebak waar een polyester anti-slip uit was zodat er een gat in die douchebak zat en net waar je je voeten zou kunnen zetten. Dat gat had scherpe randen dus was niet aan te raden om nog te douchen. Ondanks dat het park heel vol was heeft de servicebalie ons een ander huisje gegeven en normaal mochten daar geen honden binnen maar toen wel omdat er geen alternatief was. Wij zijn iedereen hiervoor dankbaar zowel technische dienst als de receptie.
Nog een punt voor de schoonmaak geen plinten en hoeken vergeten reinigen in de slaapkamers.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Roger van Dorsselaer
Datum: 20 mei 2024

Als je binnen zit, krijg je een opgesloten gevoel, omdat je niet naar buiten kunt kijken. Ramen zitten te hoog en deur is van melkglas.
Dit type huisje 6002

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Anastasia Zaytseva
Datum: 19 mei 2024

Super mooie park: geweldige locatie - eindeloze wandelingen; voldoende speelmogelijkheden; zeer nette accommodatie RP6C (voldoende keukenbenodigdheden); klein maar fijn zwembad (leuk dat je ook buiten kan zwemmen); aangename beachclub met lekker eten!
Het enige wat ons teleurgesteld heeft en het feit dat er enkel Engels gesproken werd in het restaurant (niet echt een probleem geweest, maar tocch...) en het aanbod was zeer beperkt.
Wij zijn hier al 2 keer geweest en raden dit park zeker aan!!!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.