Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16.374 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Stormachtige dagen, maar ook héél zonnige.

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Groot vakantiehuis met sauna en ligbad, zwembad en centrum zijn wat gedateerd, ruim opgezet park

Sandra Vlug28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Huisje was matig schoongemaakt, ik was zelf bij vertrek nog twee uur bezig met schoonmaken en meerdere malen dweilen. Het vitrage gordijn kan beter vervangen worden door een echt gordijn. We zaten met de lamp aan binnen enorm op de kijk. Parkeren is te krap, mede door de aanwezigheid van de vele keien. We hebben ervoor gekozen om de auto maar aan de grotere weg te zetten. Zwembad was binnen heel goed qua maatregelen, maar iedereen tegelijk erin en eruit was een drama, Afstand houden was onmogelijk. Verwarming op de slaapkamer werkte niet goed, kamer werd met de vele regen erg vochtig.

Bart van Herpen28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Super vakantie gehad op dit mooie kindvriendelijke park. Voor de kinderen is het helemaal geweldig en Koos heeft er twee vrienden bij!

Elaine Heezen28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Ondanks het herfstige weer hebben we ons heerlijk kunnen vermaken, heerlijk kunnen uitwaaien op het strand vlakbij. Erg fijn park, we komen zeker nog een keer terug!

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Lekker rustig, Mooi zicht op zee en haven.

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Qw

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt

Wij hebben genoten van ons verblijf bij beach resort kamperland. Het engine minpunt voor ons was de ligging van ons verblijf en de hoge instap.
Dit ligt niet aan Roompot maar aan ons zelf. Te laat geboekt waarschijnlijk. Normaal boeken wij een chalet met lage instap.
Mijn vrouw is gedeeltelijk rolstoel afhankelijk. Deze keer hebben wij een week geboekt en zijn onze kinderen en kleinkinderen ook het weekend naar Beach resort gekomen tgv onze 50 jarige huwelijksdag. Volgende keer boeken wij op tijd.

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

ik miste een handdoekophanghaakje in de doucheruimte, tevens een toiletrolhouder. Verder rook het huisje bij binnenkomst erg naar schoonmaakmiddel. zeker op de slaapkamer, volgens mij worden de dekbedden en bedden lekker in gesprayd, deze geur is zeer indringend en niet aangenaam. tevens voelen de bedden wat klammig aan.

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt