Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 21.658 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Aan receptie geen kennis van de ACSI kaart en niet vriendelijk. Sanitair: verstoppingen, water niet echt warm, sobere douchestraal, wc’s bleven doorlopen. Plaats: bij aankomst zelf een grote sleuf moeten dichtscheppen. Geen Tv ontvangst met onze kabel.

Naam: Ron Recourt
Datum: 23 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Fijne locatie echter een aantal punten. 13.00 uur aankomst zoals aangegeven en in 15.00 uur stroom . Kan niet vooral daar de ijskast van de caravan in de tussentijd ontdooit . Twee schoonmaak douche toilet gebouw veld 1800 , belabberd, schoonmaken spuiten wat geur erin kijken er naar en zijn weg, in drie weken vele keren gezien, ten derde problemen met waterlevering, 1 maal geïnformeerd en daarna moesten we maar op de site kijken van de leverancier, water moest gekookt woordenvoorraad consumptie en met een hond duurd de afkoeling te lang. Uiteraard water aangekocht maar was leuk geweest als de Roompot daarin meegedacht had maar totaal niet

Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Het was een heerlijke week, mede dankzij het goede weer. Met regen was het chalet wel wat klein geweest, maar nu konden we veel naar buiten. Heerlijk dichtbij het strand en mooie paden langs de kust.

Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een super leuke vakantie bij jullie gehad!

Naam: Christine Mitsch
Datum: 21 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

When you know I come from from Germany, it would be nice when the „beoordeling“ would be in German or English 😁
Also it would be nice to have a broom in the beach houses (all over sand 😁😁🤣🤣)

But we had nice holidays and we come back!!

Naam: Peter Willems
Datum: 21 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

wij hebben heel erg genoten van ons verblijf op het park, het is zeker een reden om in de toekomst nog eens het park te boeken voor onze vakantie.

Naam: Andre van Brusselt
Datum: 21 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

het begon al bij onze aankomst, om 14u45 was de sleutel niet beschikbaar, er werd ons gevraagd om terug te komen tegen 16u30 !!! Om 15u15 was de sleutel er plots wel !? Vervolgens onze bungalow, Ostrea 75, bleek niet proper Wij hebben de vloer gedweild (was blijkbaar al lang geleden !) vervolgens de ramen gezeemd (vettige (kinder)vingers !
Naar onze mening is het lang geleden dat het verblijf zo netjes werd opgekuist, ook bij ons vertrek hebben nog maar een gedweild, niettegenstaande zijn we reeds jaren vaste client en zullen dat waarschijnlijk ook blijven spijts deze slechte ervaring

Naam: Yvonne
Datum: 21 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Gelukkig troffen we een schoon 6 persoonschalet. Keuken, badkamer, toilet en slaapkamers niet heel groot, maar prima. De woonkamer erg saai, ondanks het nette meubilair. Geen sfeer door losse lampen. Karige inrichting, ook door de houten platen op de wand. Wij vinden dit huis alleen prima met mooi weer en de deuren open. In de winter met 4 - 6 personen, zou veel te klein zijn. Keuken en eettafel wel prima.

Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

storend, zijn de piepende deuren in het toilet gebouw, dan in een ander toilet gebouw mankeert er een gele deur uit een douche, dan dat zelfde toilet gebouw melden wij dat de zeep op is van de wasmachine, na 1 week is dit nog niet opgelost, met resultaat dat andere kampeerders nietsvermoedend wassen zonder zeep , onderhoud van de groenvoorziening, toch was onze vakantie heel leuk, het storende waren tips. mvg Guido Billion

Naam: Sabine
Datum: 21 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mogelijkheid tot restaurant was slecht!
Bediening bij beach restaurant was erg traag.

Beschikbaarheid was er meerdere dagen niet.

Te weinig eet gelegenheid voor zo’n groot park!

<