Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: JasmineAnoniem
Datum: 08 april 2024

Zalige vakantie met kinderen en kleinkinderen. Hartelijkheid van het personeel.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    6
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Sophie Troch
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 april 2024

We hebben met veel plezier op het park verbleven. Van te voren waren we over de meeste dingen op de hoogte. Daarnaast was de service punt goed bereikbaar. Al met al heel tevreden. Enige punt van aandacht is dat het ons niet duidelijk was wat we met de gehuurde beddengoed moesten doen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 april 2024

Fijne locatie, er mag een upgrade zijn van de huisjes en het zwembad maar verder vonden we het fijn vertoeven!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Zwembad
    6
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 april 2024

Nederlandse taalkennis van mensen in de horeca gedeelten was ondermaats, ik had het gevoel in Duitsland op vakantie te zijn, terwijl ik bewust voor het gemak van Nederland had gekozen.
De aankomst was heel onduidelijk, bij het vermelden dat het onze allereerste keer was bij Roompot kregen we geen duidelijke uitleg in het Service Point.
Het zwembad mag een update gebruiken, de temperatuur van het water en de kleedruimtes waren top, dat zijn zeker troeven die behouden moeten worden. Vooral de ruimte van de familiekleedhokjes was fantastisch (gezin van 5). Het peuterbad was erg triestig en de algemene sfeer was dat het zwembad aan vernieuwing toe is.
De binnenspeeltuin was ondermaats en absoluut niet de naam waardig. Erg teleurstellend, aangezien dat een van de zaken was waarvoor we dit vakantiepark gekozen hadden.
Het horeca personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, het eten was erg lekker. Jammer dat je in het Engels moest communiceren, terwijl we gewoon in Nederland waren.
Op dit moment ben ik er niet van overtuigd terug te komen naar eender welke Roompot, dit kan in de toekomst nog veranderen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Gonny Beekveldt
Datum: 05 april 2024

het was geweldig. Fijne dagen gehad. Voor herhaling vatbaar. Genoten. nu eerst sparen en dan....wie weet. Succes verder. Complimenten.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.