Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: L&L
Datum: 15 juli 2024

Leuke vakantie

Echt een super leuke vakantie gehad. Het enige wat een beetje tegenviel was de schoonmaak van het zwembad. Die was echt smerig (vloeren kleedhokjes enz)

rating-pie
Naam: Bram Mollemans
Datum: 15 juli 2024

Het park ligt vlak aan de Schelde en Zee, dus bij goed weer ideaal voor op het strand te spelen. Bij minder goed weer is de binnenspeeltuin en het zwembad een plus punt.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    9
  • Zwembad
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Accomodatie was comfortabel en in orde, het park was goed onderhouden en mooi, zwembad was groot en leuk maar verdient een opknapbeurt, de activiteiten hadden wat beter gespreid kunnen worden, openingsuren terrascafé/snackbar waren nogal beperkt (op vakantie wil je ook graag in de ochtend/voormiddag iets gaan drinken en wil je soms wat later eten), winkel was zeker toereikend maar zoals vaak op resorts, erg duur, speeltuintjes richten zich vooral op de zeer jonge kinderen, er zouden ook meer speeltoestellen voor 6-12jarigen mogen zijn, ook verspreid over het park, fietsverhuur opent ook nogal laat als je een hele dag wil gaan fietsen of een activiteit wil reserveren. Al bij al hebben wij een heerlijke vakantie gehad, maar het zou leuk zijn als jullie iets met de werkpuntjes doen!

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Verblijf in kindvriendelijk chalet

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    7
  • Zwembad
    6
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Monique
Datum: 15 juli 2024

Roompot Beach Resort Zeeland

Mooi, schoon park,leuke animatie voor de kinderen en genoeg leuke activiteiten! Het springkussen XXL park vonden ze geweldig en natuurlijk Koos Konijn! Het strand is op loopafstand, ideaal!

rating-pie
Naam: Veerle Bossuyt
Datum: 15 juli 2024

Komen al jaren naar het resort, eigenlijk heel best tevreden !

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    7
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Mooie locatie,goed onderhouden park. Maar de stacaravans kunnen wel een update gebruiken

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Tine
Datum: 15 juli 2024

Vakantie met het gezin

Zwembad echt aan vernieuwing toe. Weinig Nederlands personeel.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.