Omgeving

Roompot Beach Resort is gelegen net buiten het dorpje Kamperland, op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Het park grenst direct aan het Nationaal park De Oosterschelde en heeft daardoor een prachtige ligging aan het strand, de duinen en de zee. Het strand van Kamperland behoort zelfs tot de 10 schoonste stranden van Nederland!

Vanaf het strand kijkt u uit op het eiland Neeltje Jans met de Stormvloedkering aan de ene kant en de Zeelandbrug aan de andere kant. Op het eiland Neeltje Jans kunt u het bijbehorende Deltapark Neeltje Jans bezoeken, maar u kunt hier ook een van de pijlers van de Oosterscheldekering van binnen bekijken en meer leren over de geschiedenis van de Deltawerken.

lees meer »« lees minder

Ook in de omgeving van Kamperland zijn verschillende leuke uitstapjes te maken. Zo ligt Kamperland middenin de driehoek Middelburg, Zierikzee, Goes. Allen leuke steden voor een gezellig dagje uit om te winkelen of lekker te eten in een restaurant. Ook het pittoreske dorpje Veere is absoluut een bezoekje waard!

In de zomermaanden varen er in Zeeland diverse fietspontjes naar verschillende bestemmingen. Vanuit de jachthaven bij ons park vaart er een fietspontje naar Zierikzee en vanuit Kamperland vertrekt het fietspontje naar Veere. Zo kunt u er gemakkelijk met de fiets op uit trekken, zonder dat u lange afstanden hoeft te rijden!