Camping

Camping Zeeland op Roompot Beach Resort

Een camping in Zeeland met een prachtige ligging aan het strand, de duinen en de zee: dat is dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Het voordeel van een verblijf op een camping is dat u met uw eigen vertrouwde kampeermiddel op steeds verschillende plaatsen kunt verblijven. Roompot Beach Resort is een 5-sterren camping, waar u terecht kunt voor een luxe verblijf. De camping is voorzien van comfortabele kampeerplaatsen waarbij u zelf kunt kiezen hoe luxe u wilt kamperen. Zo is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een plaats met privé-sanitair, zodat u kunt genieten van een extra comfortabele vakantie. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Huur dan een vakantiehuis op Roompot Beach Resort. Er is van alles mogelijk op dit prachtige park!

Omgeving van de camping

De camping grenst direct aan het Nationaal park de Oosterschelde, waardoor u vanaf uw kampeerplaats in enkele stappen kunt genieten van het strand. Natuurlijk leent het strand zich prima voor allerlei activiteiten zoals:

  • Zwemmen
  • Vliegeren
  • Beachvolleybal
  • Wandeltochten over het strand (ook in de winter een aanrader!)
  • Watersportcursussen

Behalve het strand is er in de omgeving van de camping ook nog veel meer te ontdekken. Zo is bijvoorbeeld Deltapark Neeltje Jans gelegen op korte afstand van de camping. Zeeland staat bekend om de eeuwige strijd met het water en het deltapark geeft u (en de kinderen) hier veel informatie over. U kunt zelfs een bezoekje brengen aan de stormvloedkering, wellicht wel het bekendste symbool van deze provincie! Camping bezoekers kunnen vanaf de camping ook prima de omgeving verkennen op de fiets of te voet. Heerlijk wandelen of fietsen langs de Oosterschelde is een echte aanrader en maakt uw vakantie in Zeeland compleet!

Faciliteiten op de camping

De omgeving van de camping is natuurlijk geweldig, maar wellicht wilt u tijdens uw vakantie ook weleens een dagje doorbrengen op de camping zelf. Dan is het wel prettig dat u gebruik kunt maken van de vele faciliteiten op het luxe Roompot Beach Resort. De camping hoort bij het park en heeft een heerlijk overdekt zwembad! Dit maakt hier kamperen ook in het voor- en najaar erg aantrekkelijk, wanneer het water in de Oosterschelde te koud is om te zwemmen. Voor de kinderen is er een recreatieprogramma en ook voor de volwassenen zijn er recreatiemogelijkheden zoals een tennisbaan, jeu de boulesbaan, bowlingbaan en vismogelijkheden. Op de camping kunt u natuurlijk zelf koken, maar wanneer u hier geen zin heeft kunt u ook nog kiezen uit verschillende horecavoorzieningen zoals een (á la carte) restaurant, buffetrestaurant, eetcafé, pizzeria en pannenkoekenrestaurant. U kunt dus echt genieten van een onbezorgde en luxe vakantie op Roompot Beach Resort, een prachtige camping in Zeeland!