Faciliteiten

Roompot Beach Resort heeft vele faciliteiten die uw vakantie een waar feest maken! Koos Konijn zorgt voor een gezellig animatieprogramma voor onze jongste gasten, maar ook voor de ouderen gasten worden diverse leuke activiteiten georganiseerd. Daarnaast kunt u het hele jaar door genieten van ons heerlijke subtropische zwembad, waar u ook van verschillende Beauty & Wellness faciliteiten kunt genieten. Daarnaast kunt u tijdens uw vakantie natuurlijk ook gezellig gaan bowlen, midgetgolfen of tennissen. Tijdens uw vakantie op ons Beach Resort hoeft niemand zich te vervelen!

Roompot Beach Resort staat bekend als één van de meest veelzijdige vakantieparken van Zeeland. Er zijn verschillende soorten accommodaties, het park heeft een eigen zwembad en daarnaast biedt het park nog een aantal andere zaken die zorgen voor nog meer gemak.

Terwijl uw kinderen genieten van een middag spetteren in het subtropische zwembad, kunt u (tegen betaling) heerlijk relaxen in de sauna. Dat wordt een heerlijke dag genieten!

Het saunalandschap op Roompot Beach Resort bestaat o.a. uit een sauna en Turks stoombad.

Ook op de camping van Roompot Beach Resort is het heerlijk vertoeven. Vertrouwd in uw eigen caravan of camper maar toch in een andere omgeving. De camping is voorzien van allerlei faciliteiten die uw kampeervakantie nog aangenamer maken.

Op Roompot Beach Resort zijn allerlei activiteiten te ondernemen. Zo kunt u een potje tennis spelen op één van de tennisbanen (gesloten in de winter) of met het hele gezin een potje midgetgolf spelen of samen bowlen op de bowlingbaan. Vervelen hoeft u zich niet tijdens een verblijf op dit resort in Zeeland.

Als gast van ons park krijgt u uw hele vakantie lang gratis toegang tot ons heerlijke subtropisch zwemparadijs. Hier kunt u heerlijk zwemmen, spetteren en spelen!

Tijdens uw vakantie op Roompot Beach Resort kunt u gebruik maken van diverse horecafaciliteiten. Na een heerlijke dag op het strand of in de omgeving van ons park heeft u vast wel zin in een lekker hapje en drankje.

Ons park biedt genoeg vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Verspreid op ons park zijn allerlei leuke faciliteiten te vinden, waardoor onze gasten zich zeker niet hoeven te vervelen!