Zwembad De Roompot

Het zwembad beschikt over een golfslagbad waar u heerlijk op de golven kunt dobberen. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst 63 meter bezorgt u en de kinderen heel wat waterplezier! Samen roetsjen en daarna lekker in het water plonzen. Ook beschikt het zwembad over een buitenbad. Lekker zwemmen in de openlucht en genieten van een heerlijk zonnetje...Bent u na het zwemmen wel toe aan een lekker drankje en een snack? Kom dan even tot rust bij de bar naast het zwembad.

Gasten van Roompot Beach Resort, Noordzee Résidence De Banjaard, Zeeland Village, De Soeten Haert, Kustpark Klein Poelland en Camping De Zandput hebben gratis toegang tot het zwembad op Roompot Beach Resort.

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Roompot Beach Resort gesloten van maandag 25 november t/m vrijdag 29 november 2019. U bent van harte welkom om te gaan zwemmen in het zwembad bij Hof Domburg. Dit ligt op ongeveer 25 minuten autoafstand.

Sauna

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk tot rust komen in de sauna? De sauna's op Roompot Beach Resort zijn onlangs geheel vernieuwd. Op maandag, woensdag en vrijdag is er in de sauna geen badkleding toegestaan. Op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag kunt u met badkleding gebruik maken van de sauna.

Boutique

Neem ook eens een kijkje in onze Boutique. In onze Boutique bieden wij u een grote collectie badkleding van diverse merken. Verder kunt u terecht bij ons voor leuke sieraden, sjaals, slippers, duikbrillen, babyfloats, zwemluiers en nog veel meer!