Adres- en contactgegevens

Sophiaweg 1
Kamperland

Telefoonnummer: 0113-855323

Zwembad Roompot Beach Resort

Ons zwembad is weer geopend voor alle gasten! Wilt u komen zwemmen? Houd er rekening mee dat er tijdelijk minder gasten in het zwembad zijn toegestaan. Daarom is het nodig om een plek te reserveren. Gasten van Roompot kunnen online een tijdslot reserveren. Verblijft u niet op een Roompot park, dan kunt u reserveren via telefoonnummer 0113-855 323. Heeft u via Eezz geboekt? Ook dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan komen zwemlessen en overige activiteiten te vervallen.

Het zwembad beschikt over een golfslagbad waar u heerlijk op de golven kunt dobberen. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst 63 meter bezorgt u en de kinderen heel wat waterplezier! Samen roetsjen en daarna lekker in het water plonzen. Ook beschikt het zwembad over een buitenbad. Lekker zwemmen in de openlucht en genieten van een heerlijk zonnetje... Bent u na het zwemmen wel toe aan een lekker drankje en een snack? Kom dan even tot rust bij de bar naast het zwembad.

Gasten van Roompot Beach Resort, Noordzee Résidence De Banjaard, Zeeland Village, De Soeten Haert, Kustpark Klein Poelland en Camping De Zandput hebben gratis toegang tot het zwembad op Roompot Beach Resort. Verblijft u niet op een van onze parken maar wilt u wel komen zwemmen? Dat kan! Bij de ingang van het zwembad kunt u een dagkaart kopen.

Sauna

Wat is er nu lekkerder dan tot rust komen in de sauna? Het saunalandschap van Roompot Beach Resort heeft een 60 graden bio sauna en een 90 graden sauna. Afkoelen kan in het dompelbad of onder de stortdouche. Ook is er een Turks stoombad en ruimte om tussendoor even te relaxen. Dagkaarten voor de sauna zijn verkrijgbaar in de Badshop.

Op maandag, woensdag en vrijdag is er in de sauna geen badkleding toegestaan. Op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag kunt u met badkleding gebruik maken van de sauna.

Boutique

Neem ook eens een kijkje in onze Boutique. In onze Boutique bieden wij u een grote collectie badkleding van diverse merken. Verder kunt u terecht bij ons voor leuke sieraden, sjaals, slippers, duikbrillen, babyfloats, zwemluiers en nog veel meer!