Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad Roompot Beach Resort

De zwemlessen gaan weer door! Opgeven kan via zwemschool.kamperland@roompot.nl.

Het zwembad beschikt over een golfslagbad waar je heerlijk op de golven kunt dobberen. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst 63 meter bezorgt jou en de kinderen heel wat waterplezier! Samen roetsjen en daarna lekker in het water plonzen. Ook beschikt het zwembad over een buitenbad. Lekker zwemmen in de openlucht en genieten van een heerlijk zonnetje... Ben je na het zwemmen wel toe aan een lekker drankje en een snack? Kom dan even tot rust bij de bar naast het zwembad.

Gasten van Roompot Beach Resort, Noordzee Résidence De Banjaard, Zeeland Village, De Soeten Haert, Kustpark Klein Poelland en Camping De Zandput hebben gratis toegang tot het zwembad op Roompot Beach Resort.

Sauna

Wat is er nu lekkerder dan tot rust komen in de sauna? Het saunalandschap van Roompot Beach Resort heeft een 60 graden bio sauna en een 90 graden sauna. Afkoelen kan in het dompelbad of onder de stortdouche. Ook is er een Turks stoombad en ruimte om tussendoor even te relaxen. Dagkaarten voor de sauna zijn verkrijgbaar in de Badshop.

Op maandag, woensdag en vrijdag is er in de sauna geen badkleding toegestaan. Op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag kun je met badkleding gebruik maken van de sauna.

Boutique

Neem ook eens een kijkje in onze Boutique. In onze Boutique bieden wij je een grote collectie badkleding van diverse merken. Verder kun je terecht bij ons voor leuke sieraden, sjaals, slippers, duikbrillen, babyfloats, zwemluiers en nog veel meer!

<