Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

 • Omboekgarantie tot 28 dagen
 • Flexibel betalen
 • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf t/m 6 personen is één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op de grote parkeerplaats bij het zwembad. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken, niet op het gras en de dijk.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Ook in het privé-sanitair op de camping is een set aanwezig. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Service point. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het zwembad.

Je persoonlijke GuestCard

Met die Guestcard kun je profiteren van praktische en financiële vakantievoordelen. Een aantal dagen voorafgaand aan je vakantie krijg je een persoonlijke Guestcard toegestuurd. Indien je korter dan 7 dagen van tevoren hebt geboekt, dan kun je de persoonlijke Guestcard bij aankomst bij het Service point ophalen. Op Mijn Roompot, kun je altijd checken wat het saldo van de Guestcard is. Bekijk ook de voorwaarden van de Guestcard.

Huisdieren

Huisdieren zijn zeker welkom, maar alleen in de daarvoor aangewezen vakantieverblijven en op de camping. In de openbare ruimten (o.a. het zwembad, de fashionshop en het restaurant) zijn huisdieren niet toegestaan. Gaat de hond, kat of een ander gezelschapsdier mee? Vermeld het vooraf bij reservering en meld deze speciale gast bij aankomst altijd aan bij ons Service point.

Aankomst

Je kunt je accommodatie vanaf 16.00 uur betrekken. Aanreizen kan op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Ben je niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan kun je terecht in het terrascafé naast de parkreceptie. Wij verzoeken je in dat geval tijdig contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)113 85 53 00.

Heb je het type Beach House geboekt?

Indien je een Beach House hebt geboekt, wordt je bagage door ons naar je verblijf gebracht. Op de dag van aankomst kunt je je bagage afgeven bij het bagage verzamelpunt wat zich achter Beach Club Bestevaer bevindt. Je kunt je bagage aanbieden van 14.30 uur tot 17.30 uur. Op de dag van vertrek zal de bagageservice tussen 9.00 uur en 11.00 uur je bagage vanaf je vakantieverblijf naar het verzamelpunt brengen. Zodra je de bagage heeft in- of uitgeladen verzoeken wij je direct het bagage verzamelpunt met je auto te verlaten om een goede doorstroom te bevorderen.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 17.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint!

Toegang park/vakantieverblijf

Campinggasten, huurders van types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A, RP6B, RP6C kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent ben je automatisch ingecheckt op het park en kun je doorrijden naar je vakantieverblijf. Hier kun je de Keycard gebruiken als sleutel van je verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

 • toegang tot het verblijf voor types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A, RP6B en RP6C
 • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en privé-sanitair
 • toegang tot zwembad De Roompot
 • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Indien je een vakantie hebt geboekt in een type Beach House heb je een mail ontvangen met daarin de toegangscode tot je vakantieverblijf. Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van je bevestiging ontvang je de sleutel van je verblijf.

Wifi

Indien je vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, kun je de inlogcode vinden op de binnen- of buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang zwembad

Alle gasten van Roompot Beach Resort hebben gratis toegang tot zwembad De Roompot. Gasten die particulier via een eigenaar hebben geboekt hebben geen gratis toegang. Wanneer je in het bezit bent van een Keycard kun je hiermee tijdens openingsuren je toegangskaarten verkrijgen. Wanneer je niet in het bezit bent van een Keycard kun je je toegangskaarten ophalen bij de receptie. De toegangskaarten zijn geldig tijdens je vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. Je toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

Inventaris

In je vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

 • Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen
 • Pannen: set kookpannen, koekenpan
 • Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes
 • Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op het Service point. Wanneer je een keycard hebt ontvangen hoef je je niet uit te checken, je kunt de keycard deponeren in de brievenbus bij de uitgaande slagboom. Verblijf je op een kampeerplaats, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Wanneer je vertrekt als het Service point gesloten is, deponeer je dan de sleutel in de grijze brievenbus naast het Service point.

Na je vertrek zal de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest je een waarborg à € 65,- (type FV € 115,-) per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar je overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien je IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.