Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf en kampeerplaats is er één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op de grote parkeerplaats bij het zwembad. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken, niet op het gras en de dijk.

Heb je een Beach House geboekt?
Per Beach House is er 1 parkeerplaats gereserveerd. Deze parkeerplaats is genummerd en bevindt zich zo dicht mogelijk bij je vakantieverblijf. Voor Beach Houses nummer 7501 t/m 7534 is er een parkeerplaats bij Beach Club Bestevaer gereserveerd. Verblijf je in Beach House nummer 7535 t/m 7560? Navigeer dan naar Longroomweg 1. Bij de slagboom voer je de pincode van je Beach House in. Vervolgens kan je de borden volgen naar de parkeerplaatsen. Een extra auto kan worden geparkeerd op de grote parkeerplaats bij het zwembad aan Sophiaweg 1.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Slechts een aantal van de vakantieverblijven beschikt over een privé oplaadpunt bij de accommodatie. Deze verblijven kun je met voorkeur boeken. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar. 

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor het gemak hebben wij een serviceset in het vakantieverblijf gelegd. Ook in het privé-sanitair op de camping is een set aanwezig. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Service point. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het zwemparadijs.

Je persoonlijke Guestcard

Met die Guestcard kun je profiteren van praktische en financiële vakantievoordelen. Een aantal dagen voorafgaand aan je vakantie krijg je een persoonlijke Guestcard toegestuurd. Indien je korter dan 7 dagen van tevoren hebt geboekt, of geen Guestcard in de post hebt ontvangen, dan kun je de persoonlijke Guestcard bij aankomst bij het Service point ophalen. Op  Mijn Roompot, kun je altijd checken wat het saldo van de Guestcard is. Bekijk ook de voorwaarden van de Guestcard.

Toegang zwemparadijs

Gasten van Roompot Beach Resort hebben gratis toegang tot zwemparadijs op het park. Heb je direct bij de eigenaar van een vakantieverblijf geboekt? Dan heb je helaas geen gratis toegang tot het zwembad. Heb je een Beach House of NT Comfort geboekt, dan krijg je geen keycard. Je kan je melden op achternaam of huisnummer bij het zwemparadijs. De zwembadkaartjes voor de gehele verblijfperiode krijg je bij de balie van het zwemparadijs. Wanneer je in het bezit bent van een Keycard kun je hiermee tijdens openingsuren van het zwemparadijs bij de ingang de toegangskaarten uit de ticketautomaat verkrijgen. Wanneer je niet in het bezit bent van een Keycard kun je de toegangskaarten ophalen bij de servicebalie van het zwembad. De toegangskaarten zijn geldig voor de duur van je hele vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart en mogen op de arm van de ouders/begeleiders worden meegenomen.

Aankomst

Je kunt het vakantieverblijf vanaf 16.00 uur betrekken. Aanreizen kan op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan kun je terecht in het terrascafé naast het Service point. Wij verzoeken je in dat geval tijdig contact op te nemen met het park via telefoonnummer 0031 (0)113 85 53 00.

Heb je een kampeerplaats geboekt?

Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Bij kampeerplaatsen met privé sanitair ben je ook vanaf 13.00 welkom, maar is het sanitair pas na 16.00 uur beschikbaar. In de tussentijd kun je uiteraard van de toiletgebouwen gebruik maken. 

Heb je het type Beach House geboekt?

Indien je een Beach House hebt geboekt, wordt de bagage door ons naar je verblijf gebracht. Op de dag van aankomst kun je de bagage afgeven bij het bagage verzamelpunt wat zich achter Beach Club Bestevaer bevindt. Je kunt per vakantieverblijf maximaal 2 koffers van elk maximaal 6kg afgeven. Je kunt de bagage aanbieden van 15.30 uur tot 17.30 uur. Op de dag van vertrek zal de bagageservice tussen 9.00 en 10.00 uur je bagage vanaf het vakantieverblijf naar het verzamelpunt brengen. Zodra je de bagage hebt in- of uitgeladen verzoeken wij je direct het bagage verzamelpunt met de auto te verlaten om een goede doorstroom te bevorderen.

Heb je een arrangement geboekt?

Op de aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 17.00 uur arriveert als het arrangement al op de aankomstdag begint!

Toegang park/vakantieverblijf

Campinggasten, huurders van types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A,RP6B en RP6C kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent ben je automatisch ingecheckt op het park en kun je doorrijden naar het vakantieverblijf. Hier kun je de Keycard gebruiken als sleutel van het verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het verblijf voor types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A, RP6B en RP6C
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en privé-sanitair
  • toegang tot zwemparadijs De Roompot
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van de auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk het Service point op de hoogte.

Indien je een vakantie hebt geboekt in een type Beach House of NT Comfort heb je een mail ontvangen met daarin de toegangscode tot het vakantieverblijf. Huurders van de overige types kunnen zich melden op het Service point bij de hoofdingang. Op vertoon van de bevestiging ontvangt je de sleutel van het verblijf.

Wifi

Het vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, je kunt de inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op het Service point. Verblijf je op een kampeerplaats, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Wanneer je vertrekt als het Service point gesloten is, deponeer dan de sleutel in de grijze brievenbus naast het Service point.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Wanneer je een keycard of persoonlijke code hebt ontvangen hoef je niet persoonlijk uit te checken op het Service point. Je kunt gemakkelijk en snel uitchecken via de QR code die in zich in de accommodatie bevind. Je persoonlijke Guestcard kun je recyclen bij 1 van de uitgaande slagbomen of in de brievenbus voor het Service point.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.