Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf t/m 6 personen is één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op de grote parkeerplaats bij het zwembad. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken, niet op het gras en de dijk.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Ook in het privé-sanitair op de camping is een set aanwezig. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het zwembad.

Uw persoonlijke VakantieCard

Een aantal dagen voorafgaand aan uw vakantie krijg u een persoonlijke VakantieCard toegestuurd. Met die VakantieCard kunt u profiteren van praktische en financiële vakantievoordelen. Indien u korter dan 7 dagen van tevoren heeft geboekt, dan kunt u uw persoonlijke VakantieCard bij aankomst bij de receptie ophalen. Op uw persoonlijke online omgeving, Mijn Roompot, kunt u te allen tijde checken wat het saldo van uw VakantieCard is. Bekijk ook de voorwaarden van de VakantieCard.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. In het laagseizoen kan het aanreizen op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan kunt u terecht in het terrascafé naast de parkreceptie. Wij verzoeken u in dat geval tijdig contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)113 85 53 00.

Heeft u het type Beach House geboekt?

Indien u een Beach House heeft geboekt, wordt uw bagage door ons naar uw verblijf gebracht. Op de dag van aankomst kunt u uw bagage afgeven bij het bagage verzamelpunt wat zich achter Beach Club Bestevaer bevindt. U kunt uw bagage aanbieden van 14.30 uur tot 17.30 uur. Op de dag van vertrek zal de bagageservice tussen 9.00 uur en 11.00 uur uw bagage vanaf uw vakantieverblijf naar het verzamelpunt brengen. Zodra u de bagage heeft in- of uitgeladen verzoeken wij u direct het bagage verzamelpunt met uw auto te verlaten om een goede doorstroom te bevorderen.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 17.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint!

Toegang park/vakantieverblijf

Campinggasten, huurders van types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A, RP6B, RP6C kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent bent u automatisch ingecheckt op het park en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. Hier kunt u de Keycard gebruiken als sleutel van uw verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het verblijf voor types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A, RP6B en RP6C
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en privé-sanitair
  • toegang tot zwembad De Roompot
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Indien u een vakantie heeft geboekt in een type Beach House heeft u een mail ontvangen met daarin de toegangscode tot uw vakantieverblijf. Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw verblijf.

Wifi

Indien uw vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, kunt u de inlogcode vinden op de binnen- of buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang zwembad

Alle gasten van Roompot Beach Resort hebben gratis toegang tot zwembad De Roompot. Gasten die particulier via een eigenaar hebben geboekt hebben geen gratis toegang. Wanneer u in het bezit bent van een Keycard kunt u hiermee tijdens openingsuren uw toegangskaarten verkrijgen. Wanneer u niet in het bezit bent van een Keycard kunt u uw toegangskaarten ophalen bij de receptie. De toegangskaarten zijn geldig tijdens uw vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. Uw toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

  • Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen
  • Pannen: set kookpannen, koekenpan
  • Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes
  • Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op de parkreceptie. Wanneer u een keycard heeft ontvangen hoeft u zich niet uit te checken, u kunt de keycard deponeren in de brievenbus bij de uitgaande slagboom. Verblijft u op een kampeerplaats, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Wanneer u vertrekt als de parkreceptie gesloten is, deponeert u dan de sleutel in de grijze brievenbus naast de parkreceptie.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- (type FV € 115,-) per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<