Aankomst-vertrek

Keycard

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot de vakantieverblijven type Wigwam, NTC, RP4B, RP4A, RPK4A, SCTC, SCTK, SCR, SCRK, RP6A en RP6B
  • toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en privé-sanitair
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)

De Keycard is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal gelieve u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Attentie: bewaar de Keycard niet in de zon op het dashboard van uw auto, in de nabijheid van luidsprekers, magneten en mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Dat kan natuurlijk gebeuren en wij lossen dat met alle plezier op. Helaas levert dit echter regelmatig veel extra kosten op. Bewaking of parkreceptie moet ’s avonds thuis of op andere locatie worden opgeroepen om deur te komen openen. In een aantal gevallen wordt daarom voortaan een vergoeding gevraagd voor deze service. Deze vergoeding van € 37,50 wordt dan ingehouden op uw borgsom. We rekenen deze kosten alleen in het geval u:

  • Melding maakt van kwijtraken of in woning laten liggen van de Keycard na 18:00
  • Er speciaal iemand van buitenaf moet komen om uw accommodatie te openen.

In het geval er al bewaking of receptie aanwezig is op het park wordt voor de hulp vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Ook bij een defecte Keycard wordt u gewoon zonder kosten geholpen.

Parkeren

Per vakantieverblijf t/m 6 personen is 1 parkeerplaats voorzien. Een 2e auto kan geparkeerd worden op de grote parkeerplaats bij het zwembad. U mag alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken parkeren, niet op het gras en de dijk!

Openstaande posten

Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, of gaat u dit direct doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bankafschrift, acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Aankomst op ons park

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Komt u kamperen? Dan bent u al vanaf 13.00 uur welkom. Aanreizen kan zowel in het hoog- als laagseizoen op maandag tot 17:00 en op vrijdag tot 20.00 uur.

Heeft u een type BUNGALOWTENT geboekt? U kunt dagelijks aanreizen tussen 15.00 en 17.00 uur.

Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie?

Komt u aan buiten de openingstijden van de parkreceptie, dan kunt u op maandag tot 20:00 uur en op andere dagen tot 22.00 uur terecht in het Terrascafé naast de parkreceptie. Komt u later? Meld dit dan tijdig bij de parkreceptie, +31 (0)113 - 374000.

Camper:

Wanneer u met een camper naar ons park komt, kan het zijn dat u door de weersomstandigheden niet op de grasvelden kunt staan. Wij zoeken dan uiteraard de beste alternatieve plaats voor u. Alternatieve plaatsen hebben echter geen tv-aansluiting, watertappunt en geen 6 maar 4 ampère stroom.

Belangrijk! Heeft u een arrangement geboekt? Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houdt u er rekening mee dat u vóór 18.00 uur aanreist als uw arrangement al op de aankomstdag begint!

  • Aankomst campinggasten, huurders van types Wigwam, NTC, RP4B, RP4A, RPK4A, SCTC, SCTK, SCR, SCRK, RP6A en RP6B: rij naar de hoofdingang van het park en bied de Keycard aan bij het slagboomsysteem. Als de slagboom opent bent u automatisch ingecheckt op ons park en kunt u doorrijden naar uw plaats. Uw Keycard is vanaf 15.00 uur de sleutel van uw bungalow/stacaravan.
  • Aankomst huurders overige bungalows, stacaravans of chalets: rij naar de hoofdingang van het park. Op vertoon van uw Keycard/reserveringsbevestiging ontvangt u bij de parkreceptie de sleutel van uw vakantieverblijf. Bied daarna de Keycard aan bij het slagboomsysteem. Als de slagboom opent kunt u doorrijden naar uw verblijf.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten die via Roompot Vakanties geboekt hebben, hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot. Gasten die particulier via een eigenaar hebben geboekt hebben geen gratis toegang. U kunt in het zwemparadijs tijdens de openingsuren met uw Keycard, uw toegangskaarten verkrijgen. Voer uw Keycard in de daarvoor bestemde automaat in en u ontvangt per persoon uw toegangskaart. Deze kaarten zijn geldig tijdens uw verblijfsperiode en worden slechts éénmaal verstrekt (kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart, zij hebben gratis toegang). Uw toegangskaarten zijn min. 4 uur na het 1e entreetijdstip weer geldig.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Blijft uw bezoek overnachten dan moet u dit vooraf melden op de parkreceptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het zwemparadijs.

Vertrekregeling

Op uw vertrekdag dient u het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten en de sleutel uiterlijk voor dit tijdstip op de parkreceptie in te leveren. De kampeerplaats dient om 11.00 uur vrij te zijn. Vertrekt u als de parkreceptie gesloten is, dan kunt u de sleutel deponeren in de grijze brievenbus die buiten bij de parkreceptie hangt.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een borgsom à 65,- (type FV 115,-) per gereserveerd object per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt in de week volgend op uw vertrek teruggestort, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien bank/gironummer bekend is. Lees de schoonmaakwegwijzer door en lever altijd de waarborg-inventarisenvelop uit de serviceset in bij de parkreceptie zodat uw bank- of gironummer bij ons bekend is. Als er (schoonmaak) werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Uw persoonlijke VakantieCard

Een aantal dagen voorafgaand aan uw vakantie krijg u een persoonlijke VakantieCard toegestuurd. Met die VakantieCard kunt u profiteren van praktische en financiële vakantievoordelen. Indien u korter dan 7 dagen van tevoren heeft geboekt, dan kunt u uw persoonlijke VakantieCard bij aankomst bij de receptie ophalen. Op uw persoonlijke online omgeving, www.mijnroompot.nl, kunt u te allen tijde checken wat het saldo van uw VakantieCard is. Bekijk ook de voorwaarden van de VakantieCard.