Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Lekker ontspannen weekendje gehad.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was wel een leuk weekend maar er zat veel tegen, we konden niet squashen want was in onderhoud, olie voor in de sauna hadden ze niet was op, friet en cheeseburger gehaald maar dat viel tegen. Bij het restaurant gegeten verkeerder rekening.
Daarom zouden we graag nog een keer terug willen maar dan moet alles goed gaan

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Kidsclub en zwembad zijn top. Snelheid en vriendelijkheid snackbar top. Supermarkt kort open en andere prijs bij kassa. Huisje was niet schoon en niet vies. Douche was wel echt aan vervanging toe. En sochtend waren de muren en spullen nat van t vocht. Indoorspeeltuin is meer vermaak tijdens t eten niet echt veel boeiends. Vloeren overal heel glad voor kleine kids. Kregen wel een lekker broodje bij aankomst. Wel jammer dat de schaatsbaan er niet meer was. Staat nog wel vermeld. Uitchecken ging heel makkelijk.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We waren voor de 2e keer in een beachhouse.....geweldig genoten van ons zeeuitzicht en de prachtige luchten.
We weten nu al dat we volgend jaar graag weer voor in januari willen komen!
We

rating-pie

Naam: A Verschure
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Top!! Zeer netjes en complete woning, mooie uitstraling.
Tot vast nog een keertje

rating-pie

Naam: Joyce van Mierlo
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wat een heerlijk verblijf hebben wij gehad! De perfecte ligging direct aan zee, vriendelijke service van de medewerkers, mega ruime keuze in de supermarkt en het heerlijke zwembad met zelfs een Turks stoombad waar je gratis gebruik van kon maken....! Wij komen zeker nog een keertje terug. Een aanrader voor iedereen!

rating-pie

Naam: Liliane Bierens
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We hadden een early check in online geboekt en dat stond op het toegezonden formulier. Niet in het systeem. Was een fout van het hoofdkantoor. We waren er om 12 uur en moesten tot 16:00 uur wachten voordat we naar het huisje mochten. Een oplossing was er niet. Zelfs onbehoorlijk behandeld door iemand van kantoor waar de receptioniste die wel vriendelijk was tussen ons jojode. Het welkom was zeker niet zoals het hoort en ik werd afgepoeierd. De rest van het verblijf was wel heel goed.

rating-pie

Naam: Bart Martin
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Park op een toplocatie! Vriendelijke mensen en prima voorzieningen.

rating-pie

Naam: Frans Wortelboer
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Fam. de Keyzer
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het park is ruim opgezet. De beach accommodatie was geweldig met uitzicht op zee. Prachtige duinen waar je lekker uit de wind kan wandelen, mooi strand dat in de ochtend zo fijn ruim is en schelpen kunnen zoeken. Wat een luxe huisjes waar we zeker naar toe terug willen. De service van de supermarkt perfect en vriendelijkheid medewerkers die ons weekend heel speciaal hebben gemaakt. Bedankt!