Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Huisje heel overzichtelijk, geeft rust!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

te laat check in

Naam: Kelly Velle
Datum: 02 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Kindvriendelijkheid

We hebben enorm genoten en komen zeker nog terug. Een grote aanrader, de kindjes hadden veel plezier in de kids club, met koos, de mooie speelpleinen, de indoor. Hele leuke ligging aan de zee. Prachtig park en hele vriendelijke medewerkers.

Naam: Gilda Bertrand
Datum: 02 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Jammer :( onze dure villa ostrea 11 heeft naardat we meerdere keren per jaar deze boeken steeds meer defecten.
We hebben weer 3 keer vooruit geboekt zo mooi vinden we het.
Hopelijk volgende keer in december alles gemaakt.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Steeds als we aankomen voelen het als een soort thuiskomen en genieten we van de schitterende omgeving.

Naam: Eveline
Datum: 02 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het huis was prettig en keurig en staat op een mooie plek.

Naam: Jessica
Datum: 01 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben het heel fijn gehad. Wel vonden we het ondanks dat het een gerestyled huis is, de styling zwaar tegenvallen. de keuken is gemoderniseerd, evenals de wc boven, de twee banken in de woonkamer en de bedden. Maar daar houdt het ook wel bij op. Het huis heeft weinig sfeer. De inventaris van de keuken was incompleet.
We misten aanwijzingen hoe de sauna en het bubbelbad te gebruiken. Het bad liep langzaam leeg, de stop was niet goed. Technische dienst is gekomen, zouden de volgende dag het probleem verhelpen. Is niet gebeurd...
De bedden zijn erg fijn! Medewerkers op het park zijn erg vriendelijk.
Het zwembad vonden we niet heel warm, de kleedkamers erg koud, met een kleine is dat niet fijn. Ook hier weer erg aardige medewerkers. Al met al hebben we echt wel genoten, maar waren onze verwachtingen hoger door wat er op internet wordt aangegeven.

Naam: Bert van Verseveld
Datum: 01 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

WE HADDEN GRAAG WAT MEER VAN DE OMGEVING WILLEN ZIEN PER FIETS MAAR DOOR AL DIE DAGEN REGEN KONDEN WE MINDER GENIETEN DAN WE VERWACHT HADDEN.

mAAR HIER KONDEN JULLIE OOK NIETS AAN DOEN

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Matige schoonmaak van het huisje zelf. De rommel rondom het huisje, nogal bepalend voor de sfeer en het vakantiegevoel..
Behoorlijke domper de sauna, niet geschikt om met zn tweeën te gebruiken.. erg jammer..

Naam: Guido Verdonck
Datum: 01 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Het enige minpuntje was dat sommige banen van de mini golf voor een groot deel door het water niet bespeelbaar waren, de glijbaan van het zwembad niet beschikbaar was.
En ook misten we doorheen het park vuilbakken waar poepzakjes voor de hond beschikbaar waren.
Voor de rest een top park wij komen zeker nog een keer terug.