Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een prima verblijf gehad. Enige minpuntje was de bezorging van het eten. We hadden pizza en friet met snacks besteld. Eerst werden alleen de pizzas bezorgd. Vervolgens werd een half uur later een Bucket met friet bezorgd, die we niet hadden besteld. De bezorgster heeft er voor gezorgd dat we ook de snacks kregen. Blijkbaar kon de cafetaria de grote drukte niet aan!

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben het verblijf goed ervaren. Mooie ligging, fijn chalet, alleen jammer dat we vanwege de corona geen gebruik hebben kunnen maken van verschillende faciliteiten zoals het zwembad, de bowling, binnenspeeltuin. Als dat wel het geval was geweest hadden we het park veel beter kunnen beoordelen.

Naam: Angelique Damen
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wat een prachtig park! En wat een prachtige ligging! Kinderen hebben hier een Top vakantie gehad! We komen zeker weer terug!

Naam: Sita G.
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn verblijf, veel.ruimte, kindvriendelijk, leuke ligging. Vriendelijk personeel

Naam: TA Bakker
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij kijken met veel plezier terug aan het weekend op dit park! Top locatie, vlak bij het strand! Alle faciliteiten op loopafstand van ons chalet ( nr 11). Speeltuin voor de kinderen, snackbar, terrasje en de containers om de hoek. Zeker een aanrader!

Naam: Gert-Jan Vlutters
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Goed park! We zijn erg tevreden over ons verblijf geweest, zeker voor herhaling vatbaar.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het vakantiehuisje vonden wij niet fris ruiken, wc en douche waren niet echt schoon en de thermokraan van de douche werkte niet naar behoren.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wat wij heel jammer vonden is dat het geen autovrij park is. Het zou (naar mijn idee) ideaal te realiseren zijn door het buitenpad als weg te maken zodat we niet langs alle spelende kinderen en kamperende mensen hoeven te rijden.
Zeer hard bed en niet lekker zittende bank in ons chalet. Verder prachtig en dichtbij het strand.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid