Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Naam: Tamara Miesen
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Rust en gezelligheid, zelfs onze trouwe viervoeter wordt hier hartelijk ontvangen en verwend door de medewerkers

rating-pie

Naam: Popol
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Alles perfect verlopen, mooie locatie, vriendelijk personeel, goede keuken!!!!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Goed bezig . Nog enkele verbeterpuntjes zoals het vuile servies in de kast. En de rommel /zwerfvuil in het park voor de rest was het top!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We hebben een heerlijk weekend gehad.
Klein erfenisje naar andere gasten, parkeerde voor ons huis op genummerd parkeervak.

rating-pie

Naam: Graumans
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Huisje was netjes bij aankomst. Ook was de ligging perfect; overal vlakbij

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

De aankomsttijd is werkelijk belachelijk laat,zo jammer dat je om die tijd te halen en ook nog iets aan die middag wil hebben, in de file komt te staan en vroeger aankomt en dan in de auto wachten totdat het tijdslot wordt vrijgegeven.

rating-pie

Naam: Simon van Wijk
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Heerlijk verblijf in een perfecte accommodatie

rating-pie

Naam: Saskia Van Vliet
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Een fijn park waar ik als klein kind al kwam en nu nog steeds met mijn kinderen

rating-pie

Naam: Tijn Versleijen
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima verblijf! Bij aankomst in donker is huisje slecht te vinden. Uiterlijk 10:00 uur moesten we uit het huisje zijn. Je kunt aangeven wanneer je bent uitgechecked. Dit hadden we nog niet gedaan. Terwijl wij alvast naar de auto liepen met de eerste koffers en we terugkwamen stond re schoonmaak al in ons huisje om 09:45 uur. Dit terwijl we nog niet hadden uitgechecked en het nog geen 10 uur was geweest. Dit was een minder leuke verrassing. Des ondanks een fijn verblijf gehad.

rating-pie

Naam: I. Verhappen
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Helaas is het onderhoud van het chalet niet helemaal op orde. Vieze (schimmel) muren, vloeren en dekens met (bloed) vlekken.