Roompot Beach Resort

Huisje Zeeland

Huisje huren Zeeland

Zoekt u een accommodatie in het altijd leuke en knusse Zeeland? Dan bent u op Roompot Beach Resort aan het goede adres! Op ons park verhuren wij diverse huisjes Zeeland, geschikt voor allerlei gezelschappen.
Een huisje Zeeland is de ideale uitvalsbasis als u deze prachtige omgeving verder wilt ontdekken. Uw verblijf in Kamperland is erg centraal waardoor u binnen een handomdraai op andere eilanden kunt zijn.

Een huisje Zeeland huren is ideaal wanneer u lekker wilt relaxen in uw eigen omgeving, waar u een eigen keuken, badkamer en terras heeft. Ideaal als u op zoek bent naar rust en ruimte! U kunt op ons park kiezen uit verschillende accommodaties. Zo kunt u verblijven in een van onze stacaravans, onze bungalows of villa's, onze wigwams of in een van de chalets. Keuze is genoeg, nu nog bepalen welk huisje Zeeland het beste aansluit op uw wensen. De accommodaties verschillen namelijk in grootte en zijn dus ook allemaal geschikt voor een verschillend aantal personen. Als u met een grote groep vrienden komt of met familie dan is onze villa voor 14 personen aan te raden. Komt u met 2 tot 6 personen dan is de keuze reuze! U kunt zelf bepalen of u dan liever verblijf in een stacaravan, chalet of bungalow!

Bekijk onze huisjes in Zeeland

Een aangenaam verblijf

Om uw verblijf in een huisje Zeeland zo aangenaam mogelijk te maken kunt u, gratis of tegen een vergoeding, gebruik maken van onze voorzieningen. Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • baantjes trekken in ons Subtropische Zwembad;
  • een potje tennis spelen;
  • gebruik maken van onze Beauty & Wellness faciliteiten;
  • eten in een van onze restaurants.

Huurt u een huisje Zeeland op Roompot Beach Resort hoeft u zich zeker niet te vervelen. Boek daarom een vakantie op dit 5 sterren vakantiepark en geniet met elkaar van een vakantie aan de kust in Zeeland!

Komt u samen met uw kinderen genieten in een huisje in Zeeland dan kunt u van nog veel meer voorzieningen gebruik maken. Special voor de tieners is er een Chillzone ingericht waar ze lekker kunnen relaxen, gamen en kunnen afspreken met vrienden. De jongere kinderen kunnen op bezoek bij Koos Konijn in het Activiteitenhonk. Bijna elke dag worden er leuke activiteiten georganiseerd waar de kinderen samen met Koos Konijn aan mee kunnen doen. Met al die voorzieningen is uw verblijf in een vakantiehuis Zeeland helemaal compleet!

Ontdek de Zeeuwse eilanden

Naast leuke activiteiten ondernemen op ons park zelf, kunt u natuurlijk ook de provincie Zeeland gaan ontdekken! Ga over de Oosterscheldekering, ook wel de bekende Stormvloedkering genoemd, naar Schouwen Duiveland en bezoek daar de kustplaats Zierikzee. Gaat u aan de andere kant van Noord-Beveland het eiland af, dan komt u op het eiland Walcheren. Op dit eiland liggen de bekende steden Vlissingen en Middelburg. In deze laatste stad kunt u een hele dag genieten van alle historische straatjes en een groot aanbod winkels. Als u vervolgens ook nog de Westerschelde over gaat dan komt u op het meest zuidelijke Zeeuwse eiland terecht: Zeeuws Vlaanderen. Huur een vakantiewoning Zeeland op Roompot Beach Resort en ga de Zeeuwse eilanden ontdekken!