Roompot Beach Resort

Stacaravan Zeeland

Toeristische trekpleister van Nederland

Lekker op vakantie, wie wil dat nu niet? Lekker in eigen land, dicht bij huis en in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook in eigen land zijn er weer iedere dag nieuwe dingen te ontdekken en te beleven. Ook als u naar Zeeland komt met uw partner of gezin. Deze provincie staat bekend als toeristische trekpleister, niet alleen voor Nederlanders maar ook voor bewoners uit onze buurlanden. Huur bijvoorbeeld een stacarvan Zeeland en u heeft de vakantie van uw leven zo vlak aan de kust!

Vijf sterren vakantiepark in Zeeland

Roompot Beach Resort is een vijf sterren vakantiepark Zeeland met een eigen strand en jachthaven. Het park ligt op Noord Beveland in Kamperland. Dichtbij steden als Middelburg en Vlissingen en leuke dorpjes als Burgh Haamstede of Domburg. Een stacaravan Zeeland huurt u snel, gemakkelijk en voordelig op ons park. Aan de hand van uw wensen kiest u zelf wel stacaravan in Zeeland het beste bij u en uw gezelschap past. Op ons park bieden we verschillende type caravans aan, geschikt voor gezelschappen tot 6 personen. Als u met een groter gezelschap wilt verblijven op ons park dan raden wij u aan één van onze bungalows Zeeland te boeken.

Huur een stacaravan Zeeland!

Tijdens uw vakantie wilt u ontspannen kunnen genieten van rust, ruimte en van elkaar. Op Roompot Beach Resort proberen wij hier uiteraard aan bij te dragen. Onze stacaravans in Zeeland zijn voorzien van alle standaard gemakken en liggen allemaal vrijstaand met een eigen terras waar u heerlijk kunt zitten met elkaar.

Bekijk onze stacaravans