Vakantiehuis Zeeland

Het geluid van de golven, de zilte lucht van de zee en volop mogelijkheden om het vakantieplezier te vergroten, dat is wat een vakantiehuisje in Zeeland te bieden heeft. Zeker op het vakantiepark Roompot Beach Resort kunt u een optimaal vakantiegevoel ervaren, het is één van de weinige vakantieparken waar u zo dicht bij de zee voor een vakantiehuisje in Zeeland kunt kiezen. De beach houses liggen zelfs op het strand, hier kunt u zo vanaf uw terras naar de golven kijken. Maar er zijn nog meer fraaie accommodaties op dit park, sommige ook met zeezicht of de accommodatie heeft weer andere pluspunten. Voor welk type u ook kiest, ze zijn allemaal even comfortabel en een perfecte basis voor een prettig verblijf met tal van mogelijkheden om er een heerlijke tijd van te maken.

Een luxe accommodatie of een heerlijke kampeerplek

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de vrijstaande chalets, geschakelde en vrijstaande bungalows, 2 onder 1 kap bungalows, familievilla’s voor maximaal 14 personen of inderdaad de beach houses op het strand. Daarnaast heeft u de keuze voor kindvriendelijke accommodaties en rolstoelvriendelijke accommodaties. Enkele accommodaties hebben een privé sauna, dakterras, open haard of een bubbelbad. Alle accommodaties hebben gratis wifi. Wilt u niet naar een vakantiehuis in Zeeland, maar staat u hier liever op een camping, dan er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor het campinggedeelte van het vakantiepark. Hier heeft u de keuze uit een kampeerplaats, een camperplaats of een goed ingerichte wigwam. Voor welke optie u ook kiest, u kunt altijd rekenen op veel vakantiecomfort en gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark. De deelname aan de alle sport- en animatieactiviteiten zijn gratis.

Volledig tot rust komen in uw bungalow in Zeeland of actief bezig zijn

De vakantiehuizen in Zeeland zijn zo comfortabel dat u hier heerlijk kunt relaxen, maar heeft u behoefte aan wat activiteiten, dan zijn er op het Roompot Beach Resort ontzettend veel mogelijkheden voor alle leeftijden. Voor de kinderen zijn er bijvoorbeeld verschillende speelplekken en voor de hele kleintjes is er ook de Kids Club met Koos Konijn. Voor de oudere kinderen is er de ChillZone, maar er is natuurlijk ook het zwembad, de midgetgolf, de bowlingbaan, de squashbaan, vismogelijkheden en tal van andere faciliteiten. Bij het park is een jachthaven en een watersportcentrum, dus ook de watersporters zitten hier echt op hun plek. Tevens zijn er een aantal eetgelegenheden.

Ontdek het mooie Zeeland

Wilt u de omgeving van de vakantiehuisjes in Zeeland gaan ontdekken, ook dan heeft u een ruime keus. U kunt een bezoek brengen aan gezellige en historische steden, zoals Zierikzee en Veere. Maar u kunt ook het mooie natuurgebied het Nationale park Oosterschelde in trekken. Fietsen kunt u eventueel huren op het park. Bekijk de indrukwekkende Oosterscheldekering, breng met de hele familie een bezoek aan het leuke Deltapark Neeltje Jans. Ga eens varen met een rondvaartboot of kies voor een Escargot beleving en maritiem Breskens. Of u bezoekt de Zeeuwse bierbrouwerij. Genoeg te doen dus rondom uw bungalow in Zeeland.