Aanbiedingen

Bekijk onze scherp geprijsde aanbiedingen!

Aankomst vanaf 22 december 2017
Maakt u op het laatste moment nog de beslissing om op vakantie te gaan? Profiteer dan van het last minute voordeel met de inpakken en wegwezen aanbieding!
vanaf
€ 106,-*
Komt u in 2018 genieten van een heerlijke vakantie bij Roompot Beach Resort? Boek nu uw verblijf en ga op vakantie in 2018!
Korting tot
20%*
Verblijf in één van de gezellige familievilla's van Roompot Beach Resort. Zo kunt u met z'n allen genieten van een heerlijke vakantie aan de kust!
vanaf
€ 507,-*
Ook in de winter is het heerlijke vertoeven op Roompot Beach Resort! U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke frisse winterwandeling op het strand.
vanaf
€ 106,-*

Op Roompot Beach Resort vindt u alles voor een perfecte kerstvakantie! Ontdek ook onze culinaire arrangementen tijdens de kerst!

vanaf
€ 172,-*
Lekker met de voorjaarsvakantie er tussen uit met uw gezin, familie of partner. De lente is in aantocht en de temperaturen beginnen langzaam weer wat op lopen.
vanaf
€ 163,-*
Aankomst op 30 maart 2018
Met Pasen kunt u met het hele gezin, met u hele familie of met vrienden genieten op Roompot Beach Resort! Breng de Paasdagen door aan de kust!
vanaf
€ 386,-*
Aankomst op 18 mei 2018

Toe aan een korte break? Kom dan met Pinksteren genieten aan de kust van Zeeland!

vanaf
€ 465,-*