Bungalow aan de kust

Roompot Beach Resort biedt comfortabele bungalows aan de kust voor een topvakantie in Zeeland. Geniet van de zon, het strand en de duinen pal aan het water. Een bungalow aan de kust op het park is standaard voorzien van compleet ingerichte keuken, badkamer, televisie en terras met meubilair. Daarnaast kun je ook kiezen voor een bungalow met sauna, ligbad, bruisbad, open haard of uitzicht op zee. Er zijn bungalows beschikbaar vanaf 4 tot 8 personen. Verblijf bij Roompot Beach Resort en geniet van:

  • Veelzijdig vakantiepark aan zee
  • Zwembad, sauna en Turks stoombad
  • Groot aanbod aan horecavoorzieningen
  • Jachthaven met watersportmogelijkheden
  • Talloze sport- en spelmogelijkheden
  • Gratis wifi op het hele park

Heerlijk verblijf op toplocatie

Boek je bungalow aan de kust dus bij Roompot Beach Resort voor een heerlijk verblijf op een prachtige locatie. Naast onze bungalows bieden we ook diverse andere accommodaties aan en onze camping. Bekijk al onze accommodaties en geniet van je welverdiende rust aan de Zeeuwse kust.

Ontdek onze accommodaties

Omgeving bungalow kust

In de omgeving van Roompot Beach Resort kan iedereen zich vermaken. Zowel qua cultuur, natuur en leuke uitjes heeft Zeeland genoeg te bieden. Vanaf je bungalow aan de kust kun je prima de prachtige stranden en duinen ontdekken. Ook de polders en bossen van Zeeland bieden de gelegenheid voor prachtige wandel- en fietstochten. De gezellige stadjes Middelburg, Goes en Veere herbergen leuke winkeltjes, terrasjes en oude cultuur. Allemaal goed aan te rijden vanaf je bungalow. Aan de kust is ook het Deltapark Neeltje Jans te vinden, waar voor zowel jong en oud genoeg te beleven is. Een veelzijdige vakantie dus vanuit je bungalow aan de kust.

Ontdek de omgeving