Bungalow Zeeland

Op de zee raakt u nooit uitgekeken, zeker niet als u met een heerlijk drankje op het terras van uw beach house zit. Maar ook als u langs de kustlijn een wandeling maakt of vanuit uw strandstoel geniet van de zon. Tijdens een vakantie in Zeeland op het vakantiepark Roompot Beach Resort kunt u het allemaal ervaren. De fantastische ligging van het park, namelijk direct aan de zee, stelt u in staat om hier dagelijks te genieten van het vakantiegevoel wat de zee teweegbrengt. Maar ook als u liever de natuur in trekt, komt u volledig aan uw trekken bij deze bungalows in Zeeland. Mooie wandel- en fietsroutes laten u de afwisselende natuur van Noord-Beveland ontdekken. Eigenlijk heeft een bungalow in Zeeland en zeker op dit vakantiepark alle ingrediënten in huis om er voor iedereen een heerlijke vakantie van te maken. Niet alleen voor alle leeftijden, maar ook voor iedere groepssamenstelling of vakantiewens. Het vakantiepark Roompot Beach Resort is een zeer complete vakantiepark, met alle luxe, comfort en mogelijkheden die zo prettig zijn voor een onvergetelijke vakantie.

Bungalows in Zeeland voor een lang of kort verblijf

Het maakt niet uit of u bij een last minute in Zeeland op dit vakantiepark kiest voor een weekend of dat u hier langer wilt verblijven. Vervelen zult u zich nooit. Het park heeft zoveel faciliteiten, dat u werkelijk de hele dag bezig kunt zijn op het park. Ook de kinderen kunnen zich hier prima vermaken, of het nu bij de Kids Club met Koos Konijn is of in de stoere ChillZone. Ook het zwembad, de midgetgolf, de speelplekken, de trampoline, de bowlingbanen, de sport- en speelvelden zorgen voor veel vermaak. Er is zelfs een jachthaven op het park. Daarnaast behoort ook vissen tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende horecagelegenheden waar u even een versnapering kunt nemen of lekker kunt eten. Eigenlijk heeft dit park zoveel mogelijkheden, dat u waarschijnlijk tijd te kort komt.

Een accommodatie die bij u past

Een bungalow in Zeeland op Roompot Beach Resort is natuurlijk ook een ideale plek om te relaxen. Dat kan op het brede en schone strand, maar ook op andere plekken. De accommodaties bieden zoveel vakantiecomfort, dat u ook hier helemaal tot rust kunt komen. Sommige accommodaties hebben zelfs een sauna, een bubbelbad, een dakterras, een open haard of uitzicht op zee. Er zijn beach houses, geschakelde en vrijstaande bungalows en 2 onder 1 kap bungalows, sommige zijn speciaal ingericht op kinderen en er zijn ook rolstoelvriendelijke accommodaties. Daarnaast zijn er speciale accommodaties die geschikt zijn voor een grotere groep, tot maximaal 14 personen. WiFi is er in iedere accommodatie. Er is dus een bungalow in Zeeland voor ieder reisgezelschap.

Ontdek het mooie Zeeland

Waarschijnlijk kunt u naast alle mogelijkheden die u op het vakantiepark heeft, toch ook nog wel een gaatje vinden om de mooie omgeving te ontdekken. Hiervoor kunt u eventueel een fiets huren op het park of u trekt er lopend of met de auto erop uit. Kamperland is een gezellig plaatsje met een mooie jachthaven, maar ook de historische plaatsen Veere en Zierikzee zijn de moeite waard. Natuurlijk mag u de Oosterscheldekering niet missen en het fraaie natuurpark Nationale park Oosterschelde.