Bungalowparken Zeeland: bezoek Roompot Beach Resort!

Bungalowparken in Zeeland, ze zijn er in genoeg! Maar het is een belevenis als u verblijft op het eerste bungalowpark Zeeland van Roompot vakanties: Roompot Beach Resort. Hier is het jaren geleden begonnen en inmiddels is het park uitgegroeid tot één van de bekendste parken in Nederland. Dit bungalowpark in Zeeland is erg uitgebreid qua accommodaties en faciliteiten waardoor u het park niet eens hoeft te verlaten om een leuke dag te hebben. Zo bent u binnen een kwartier via de stormvloedkering op het eiland Schouwen-Duivenland, waar u dorpen als Burgh Haamstede of Renesse kunt bezoeken. Tijdens een vakantie op ons bungalowpark Zeeland zult u zich geen moment vervelen!

Boek uw verblijf!

Geschikt voor allerlei gezelschappen

Op Roompot Beach Resort is er een divers aanbod qua accommodaties waarin u met diverse gezelschappen kunt verblijven! Boek bijvoorbeeld een stacaravan als u toch het kampeergevoel wilt ervaren maar geen eigen kampeermiddel heeft. Ook kunt u beleven hoe het is om te leven in een echte wigwam! Gaat u voor wat meer comfort dan kunt u genieten in één van onze bungalows. De bungalows verschillen in grootte en luxe, zo zijn er bungalows die geschikt zijn voor maximaal 14 personen!

Van alle gemakken voorzien

Om uw vakantie helemaal compleet te maken kunt u op dit bungalowpark Zeeland genieten van een uitgebreid aanbod faciliteiten. Zo zijn er diverse Beauty & Wellness voorzieningen zodat u helemaal kunt ontspannen terwijl uw kinderen zich vermaken in ons zwembad! In de zomer is ook het buitenbad voor u geopend waarbij u heerlijk kunt genieten van de zon op onze zonneweide.

Geïnteresseerd in een verblijf op dit Zeeland bungalowpark? Bekijk hier onze huidige aanbiedingen of boek gelijk uw verblijf!

Ook zijn er diverse horecagelegenheden aanwezig op het park:

  • Pizzeria
  • Snackbar
  • (á la carte) Restaurant

Voor ieder is er wel wat te lekkers te vinden op dit bungalow park Zeeland! Mocht u zin hebben in wat sportiviteit dan kunt u gebruik maken van de tennisbanen, de minigolfbaan en andere sport- en spel mogelijkheden!

Ontdek Zeeland

Komt u naar dit bungalowpark Zeeland dan wilt u natuurlijk ook wat van de omgeving zien. Roompot Beach Resort ligt redelijk centraal waardoor u snel op de andere eilanden bent. Zo kunt u oversteken naar Walcheren en daar de stad Middelburg bezoeken of de badplaats Domburg. U kunt natuurlijk op Noord-Beveland blijven en een prachtige wandeling maken langs het strand en genieten aan de Oosterschelde. Een vakantiewoning Zeeland op Beach Resort maakt dit allemaal mogelijk!