Vakantie Nederlandse kust

Een vakantie aan de kust zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Lekker uitwaaien aan het strand, zwemmen in de zee, wandelen in de duinen, het hoort er allemaal bij. Bij Roompot Beach Resort komen deze dingen prachtig samen. De unieke ligging van het Resort aan het water biedt u een heerlijke vakantie aan de kust in Nederland. Het vijf-sterren Resort in Kamperland is zeer compleet qua faciliteiten en accommodaties:

  • Grote diversiteit horecavoorzieningen
  • Zwembad
  • Eigen jachthaven
  • Sport, animatie en ChillZone
  • Gratis WiFi bij groot aantal accommodaties

Dit alles maakt het Resort uitstekend geschikt voor zowel jong en oud. Daarnaast is de camping aan de kust uitgeroepen tot ‘Best Camping 2014’ door de ANWB en ADAC. Uw verblijf bij Roompot Beach Resort bezorgt u een heerlijke vakantie aan de kust.

Bekijk onze accommodaties

Vakantie aan de kust van Zeeland

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie kust Nederland? Zeeland staat voor zon, zee, strand en helemaal tot rust komen. Zeeland staat bekend om zijn prachtige stranden en duinen. Daarnaast kunt u in de omgeving allerlei leuke plaatsen bezoeken als Veere, Middelburg en Zierikzee. Maar ook wandelaars, fietsers en watersporters kunnen zich in Zeeland helemaal uitleven. Roompot Beach Resort is de ideale uitvalsbasis om dit allemaal te beleven. De veelzijdigheid van Zeeland zorgt ervoor dat u er het hele jaar kunt genieten. Boek nu uw verblijf en wees verzekerd van een heerlijke vakantie aan de kust van Zeeland.

Faciliteiten op het Resort

Zeeland is qua omgeving dus ideaal als u op zoek bent naar een vakantie Nederlandse kust. Maar ook op het park zelf hoeft u zich geen moment te vervelen. Uiteraard beschikt het park over een groot aanbod aan horecagelegenheden en heerlijk zwembad. Liefhebbers van sport en animatie hoeven zich ook geen zorgen te maken; tennis-, squash- en bowlingbanen zijn allemaal aanwezig. Daarnaast is er de Koos Kids Club en kan er gegamed en geïnternet worden in de ChillZone. Heerlijk ontspannen kan in de sauna of het Turks stoombad. Ook worden er watersportcursussen gegeven op het Resort. Zo zijn alle faciliteiten aanwezig om een fantastische tijd te beleven tijdens uw vakantie aan de kust!

Bekijk alle faciliteiten