Vakantiehuis aan de kust

Geniet in een heerlijk vakantiehuis aan de kust bij Roompot Beach Resort. Op ons vijf-sterren vakantiepark aan de kust kunt u genieten van veel faciliteiten en een strand bij het park. Roompot Beach Resort ligt bij Kamperland, wat pal aan de Zeeuwse kust ligt. Onze vakantiehuizen aan de kust zijn voorzien van veel comfort, zodat u helemaal tot rust kan komen tijdens uw verblijf. Of u nu met uw partner, gezin of familie komt, het kan allemaal. Er zijn accommodaties beschikbaar van 2 tot 14 personen. Tijdens uw verblijf kunt u profiteren van de vele faciliteiten zoals:

  • Strand en jachthaven aan het park
  • Zwembad, sauna en Turks stoombad
  • ChillZone en Koos Kids Club
  • Grote hoeveelheid sport en animatie op het park
  • 8 horecavoorzieningen

Uiteraard is dit nog lang niet alles. Ontdek snel ons complete aanbod aan Faciliteiten. Roompot Beach Resort beschikt daarnaast over échte vakantiehuizen aan de kust. Dat wil zeggen: vakantiehuisjes op het strand! Naast een verblijf in een vakantiehuis aan de kust kunt u ook verblijven op onze camping. Deze is in 2014 uitgeroepen tot Best Camping 2014 door ANWB. Maar of u nu kiest voor de camping of een vakantiehuis, Nederlandse kust en met name Zeeland geven u het echte vakantiegevoel!

Bekijk alle aanbiedingen

Omgeving vakantiehuis kust

Naast de complete accommodaties en faciliteiten valt er ook in de buurt van uw vakantiehuis aan de kust genoeg te doen. Om dichtbij te beginnen: Op het strand en de jachthaven van Roompot Beach Resort kunt u zichzelf al prima vermaken. Het strand is groot genoeg om heerlijk te ontspannen. Vanaf de jachthaven kunt u uiteraard het water op, ook om te watersporten. Watersportlessen kunnen gevolgd worden bij het park. Om u te vermaken hoeft u dus zeker niet ver weg van uw huisje aan de kust! Kust provincie Zeeland beschikt daarnaast over schitterende stranden, duinen en natuur. Ideaal dus voor wandel- en fietstochten. Fietsen kunt u huren bij het park.

Met de Zeelandpas krijgt u daarnaast voor €4,- veel korting op leuke uitjes en bezienswaardigheden in de buurt van uw vakantiehuis aan de kust. Tussen de 250 deelnemende partijen zitten onder andere Deltapark Neeltje Jans, het Watersnoodmuseum en het Omnium in Goes. Ontdek deze en nog veel meer uitjes tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis kust bij Roompot Beach Resort!