Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark in Zeeland

Van de verschillende bungalowparken in Zeeland behoort Roompot Beach Resort echt tussen de toppers. Alleen al de fraaie ligging, direct aan het brede schone strand, maakt dit bungalowpark in Zeeland wel heel bijzonder. Hier hoeft u geen kilometers te zeulen met ligstoelen of strandtassen, u loopt gewoon vanuit het park zo het strand op. Sterker nog, als u kiest voor een Beach House, bent u eigenlijk al op het strand. Het is de ideale plek voor de watersporter, met de surfschool naast de deur. Maar ook iedereen die wat anders wilt dan alleen genieten van het strand zit helemaal goed op deze mooie plek op het Zeeuwse Noord-Beveland.

De omgeving ontdekken vanuit het vakantiepark in Zeeland

Als u kiest voor dit vakantiepark in Zeeland, heeft u namelijk zowel op het park als in de omgeving van het park talrijke mogelijkheden. U kunt uitstapjes maken naar historische steden, zoals Veere en Zierikzee. Of u kiest voor een trip naar het Nationale park Oosterschelde. Hier zijn prachtige fiets en wandelroutes te vinden en tal van andere activiteiten. Een fiets kunt u huren op het park. Natuurlijk moet u ook even de Oosterscheldekering bekijken of het Deltapark Neeltje Jans bezoeken. Tijdens een rondvaart kunt u ook alles eens vanaf het water bekijken of u neemt een rondvaart door de mooie plaats Middelburg. Zowel op actief gebied of wat betreft de bezienswaardigheden, heeft een vakantiehuis in Zeeland ontzettend veel te bieden.

Ontdek de omgeving

Vertier voor alle leeftijden

Maar ook als u op het park blijft, komt u vaak tijd te kort. U heeft gratis toegang tot het zwembad en gratis deelname aan alle sport- en animatieactiviteiten. Maar u kunt ook gaan bowlen, midgetgolfen, squashen of biljarten en als u er dorst van heeft gekregen, neemt u gewoon een drankje in het café. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Er is een speciale ChillZone, de Kids Club, speeltuinen, tafeltennis en een recreatieruimte. De kleintjes zullen al snel vrienden worden met Koos Konijn of lekker gaan springen op de trampoline. Het is slechts een greep uit de mogelijkheden, dus van vervelen hoeft echt geen sprake te zijn.

Ontdek onze faciliteiten

Het bungalowpark in Zeeland met het ultieme vakantiegenot

Het is een plezier om in de accommodatie te verblijven, ook hier heeft u een ruime keus. Er zijn vrijstaande chalets en bungalows, 2 onder 1 kap bungalows, familievilla’s en de beach houses op het strand. Daarnaast is er ook nog een camping met compleet ingerichte wigwams, camperplaatsen en kampeerplaatsen. De accommodaties zijn er comfortabel ingericht en sommige hebben ook direct uitzicht op het strand. Maar ook het bubbelbad of de sauna in sommige accommodaties zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. De complete inrichting van de accommodatie zorgt voor het vakantiegemak. Heeft u geen zin om te koken, er zijn verschillende eetgelegenheden op het park of u gaat naar het nabijgelegen plaatsje Kamperland.

Ontdek onze accommodaties
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.