Vakantiewoning Zeeland

Zeeland, een van de meest toeristische provincies van Nederland. Niet alleen in de zomer is deze provincie een leuke vakantiebestemming, het hele jaar door is het hier genieten geblazen! Bent u van plan om op vakantie te gaan naar deze fantastische plek, dan hebben wij diverse vakantiewoningen Zeeland voor u! Op ons vakantiepark, Roompot Beach Resort, huurt u voor een bepaalde periode een vakantiewoning Zeeland en u kunt gaan genieten. Al onze vakantiewoningen in Zeeland liggen verdeeld over het hele park, en zijn voorzien van alle gemakken! Een vakantiewoning Zeeland is er al vanaf 2 personen en afhankelijk van uw gezelschap kunt u kiezen uit woningen die geschikt zijn voor gezelschappen tot 14 personen. Het is ook erg leuk om met uw hele familie te komen genieten in een van onze vakantiewoningen Zeeland!

Familie vakantiepark in Zeeland

Of u met uw gezin komt, u partner of uw hele familie, u zult gegarandeerd een geweldige vakantie beleven bij ons in Zeeland. Roompot Beach Resort is uitgebreid 5-sterren vakantiepark en is voorzien van alle gemakken. Zo zijn er diverse restaurants waar u 's avonds heerlijk kunt dineren, is er een zwembad waar u een hele dag kunt vertoeven en zijn er diverse sport- en spel voorzieningen. Ook Koos Konijn, de dierenvriend van Roompot, verblijft op ons park. Kinderen kunnen gezellig samen met Koos gaan spelen in het activiteitenhonk. Voor de tieners is er een speciale chillzone ingericht waar ze met andere leeftijdsgenoten kunnen relaxen, gamen en internetten. Zo is een verblijf in een vakantiewoning Zeeland wel erg aantrekkelijk!

Wij verwelkomen uw graag in een vakantiewoning Zeeland op Roompot Beach Resort!

Bekijk onze accommodaties

Naast de uitgebreide faciliteiten op het park zelf, ontbreekt uw vakantiewoning Zeeland natuurlijk ook aan niets. U kunt kiezen uit verschillende typen zeeland vakantiewoningen. Zo zijn er vrijstaande bungalows, geschakelde bungalows, villa's en ook Beach houses. Een huisje Zeeland is voorzien van:

  • een volledig ingerichte keuken
  • een comfortabele zitkamer
  • comfortabel bedden
  • een terras met tuinmeubilair

Elke vakantiewoning Zeeland is anders, voor overige faciliteiten verwijzen wij u daarom door naar de pagina met kenmerken van de accommodatie zelf.

Ontdek de provincie

Een zeeland vakantiewoning op bungalowpark Zeeland is de perfecte uitvalsbasis als u de omgeving wilt verkennen, wilt relaxen op het strand of als u gewoon lekker wilt genieten van uw rust. Zeeland is een provincie met een rijke historie. Zo was er in 1953 de watersnoodramp, die veel sporen heeft achterlaten in heel Zeeland. Breng daarom eens een bezoek aan de daaruit voorgekomen Deltawerken of aan Deltapark Neeltje Jans. Vanuit uw vakantiewoning Zeeland kunt u ook prachtige wandeltochten maken langs het Roompot Strand of lange fietstochten over Noord-Beveland, Walcheren en Schouwen-Duiveland.